Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alunek, hasło na p.w. ;)

Rasia, modrzew jest syberyjski, w Gdańsku, ostatnio podwyżka z 50 na 80, ale z tym materiałem sprawa nie jest prosta. Zanim nie przyjedzie na budowę, ciągle nei wiem, czy to będzie ten! Mogę się ewentualnie wyżalić, ale to jak wyjdę z pracy i nie na forum... :(

albo lepiej nie, dziś fajny dzień, jadę do kota, a na budowie coraz bardziej sucho, wizja podłogi robi się realna.. :D

cześc

Assir już jest Twój ? :D :wink:

mój! :D

wczoraj bylismy oglądać kotki, myślałam, ze będzie trudno wybrać, bo na zdjęciach oba były ładne. Ale Assir po prostu do nas przyszedł i pokazal, że jest nasz, a ten drugi przezornie schował się i długo nie wychodził...

własciciel był zdziwiony, bo drugi kotek na codzień zachowywał się zupełnie inaczej... :wink:

Szaro - bure są bardzo ładne. Miałam kiedyś takiego, ale nie był domowy. Przywędrował jako dorosły (i bardzo duży) kot. Oswoił się na tyle, że przychodził w dzień do domu, dawał się nakarmić, asystował domownikom z pewnej odległości. W nocy polował, czasem przynosząc nam jakąs zdobycz ;) Nigdy się nie łasił i nie lubił głaskania... mam wrażenie, że mimo wszystko był po swojemu przywiązany, choć tak niezależny!

hmmm...ta kicia jest jakas za przyjazna :wink: ...

dzisiaj pracuje z domu...i lobuziara lazi juz po calej chalupie...wlasnie poszla do gory do chlopcow...lasi sie jak szalona...

http://farm4.static.flickr.com/3442/3852360478_2a1bc6bd44.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2427/3851565855_29bd57da39.jpg

Wlasnie wskoczyla na szafki...obok po lewej w piekarniku mam rybe przygotowana, wiec juz sprawdza co na obiad :lol: :lol:

http://farm3.static.flickr.com/2428/3851566045_4a28f98d19.jpg

Zachowuje sie jaby z nami mieszkala od lat... :o

Maja, a to na pewno nie tygrys? ;)

Fajne ma umaszczenie, mój kocurek z mlodości to był taki typowy pręgowany burasek, jakich wiele w Polsce, a ta jest naprawdę oryginalna! Pewnie była wychowywana w domu, skoro jest tak odważna?

Niedługo będę miała nowe zdjęcia mojego kotka, własciciel obiecał wysłać. Ciekawe, czy zrobią mu sie takie pomarańczowe oczy? Na razie mniał bardzo nieokreślony kolor, już nie niebieski, ale jeszcze nie wiadomo jaki! :D