Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A moja kupiła kotkę chyba bez rodowodu, ale nie wiem, z jakiego źródła, jakos mi się kojarzy, że rasowa maincoonka popelnila mezalians ;)

a potomstwo okazało się baardzo udane! Tyle, że pewnie zakup z dobrej hodowli to mniej niespodzianek...

Oooo widzisz, o takiego by chodzilo. Od kogos po prostu. Tylko wieksze ryzyko, czy ludzie uczciwi i czegos nie ukryja - jakichs chorob czy cus... No nic, moze sie kiedys gdzies trafi. Nie poradze, ze lubie takie wieksze kocury. :wink:

Mnie sie jeszcze bardzo podobaja bengale, niektore potrafia byc sliczne. :)

A skoro sie tak kocio zrobilo, widzialyscie ostatni odcinek Simon's cat?

:wink:

:lol: :lol:

Simon's cat ma prawdziwie koci charakter... ;)

ja się pocieszam, że po bardzo dynamicznym psie trochę odpocznę z kotem "umiarkowanie aktywnym", tak opisują brytyjczyki (hmm). czas pokaże, jaki będzie Assir, na razie sprawia wrażenie spokojnego..

a bengal mocno przypomina lamparta! :roll:

Fajniutki. :wink: W ogole kotki sa super, kiedys sie balam, ale malz mial takiego super duzego kota, ktory bardzo mnie lubil, wiec sie przekonalam calkowicie. Tamten zmarl biedaczek, ale mial juz 19 lat... :roll:

A ja ogólnie koty lubię, ale to dużo zależy od osobnika. Skoro mamy razem mieszkać naście lat, wolę żeby raczej był w dobrym kontakcie.

Sprawdzalam rasy pod kątem cech, ale i tak do końca nie można przewidzieć, na jakiego się trafi.. ;)

No wiem, ze co najmniej z 2 tysie trzeba dac...

Małgoś, a ja zapytałam o ceny kotków u Alary http://www.alara.republika.pl/Foto_Yanakhim.htm i dostałam taką odpowiedź:

Kociaki w cenie 1500-1800 zł.

i mam kocurka 7 miesięcy 1300 zł. :)

Dzieki. :) I tak drogawo nie? Ale widocznie to tyle musi kosztowac... A kumpela chyba chciala przyszpanowac i zawyzyla lekko cene. :wink: