Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

czytam, że on ma też pogodówkę w tym diematic 3, to wszysto w cenie, czy musiałaś dokupić? szkoda, że jeszcze nie przetestowany, jak działa, ciekawa byłabym opinii...

a dziś przypadkiem udało nam się wybrać drewno na podłogę, obejrzeliśmy jakiś blat z iroko za (niebotyczną cenę), był już całkiem ciemny i bardzo fajnie wyglądał, bardziej brąz niż miodowy... jak się nam do jutra pogląd nie zmieni, to teraz będzie już "z górki"... bo podłoga to podstawowy kolor w domu, resztę będzie już łatwiej wybrać!

...przynajmniej mam taką nadzieję ;)

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sure

jedyne co było dodatkowo do kompletu to jakaś tylna rama montażowa z komorą zaworów. koszt ok. 700 zł

no niestety nieprzetestowany ale wiesz jak to jest. jak się ma tylko jeden to ciężko powiedzieć czy on lepszy czy gorszy od innych więc pewnie niewiele bym powiedziała :lol:

ufam mojemu instalatorowi. jeśli zarzeka się że wszystko będzie idealnie działać to tak będzie. poza tym.... nie mam za bardzo z kim skonsultować bo mój instalator jest... 'najlepszym doradcą na tym forum' :lol: :lol: :lol:

Nie zaszkodzi wziąć kontakt - przyślij mi na pw, proszę... :D

Ja po przewertowaniu tony wątków na forum i kilku stron producentów kotłów stwierdzam, że to naprawdę trudno powiedzieć, który lepszy. Po prostu zadbam o to, by spełniał kilka podstawowych warunków, no i kupię!

:-?

Największy problem mam już z głowy, tzn. kolor podłogi... ;)

http://images26.fotosik.pl/324/cdb82d84549b277dmed.jpg

Hej Sure :-)

Na prośbę umieściłam w swoim dzienniku większe zdjęcia mojego domku. Dłuuugo mnie nie było - po drodze smutna rodzinna okoliczność... Pożegnałam Tatę - a miał z nami zamieszkać... Ważne, że już się nie męczy - to jedno wywołuje mój uśmiech...

Zapraszam zatem do siebie!!!

A u ciebie aż miło popatrzeć., Ja mam wrażenie, że w połowie jeszcze nie jesteśmy :-( Ale oby do lata!

No właśnie, jak to zobaczyłam to ise załamałam... Myślałam, że do 100 spokojnie wejdą, teraz mały mi wstał i nie ma szans na poprawę... Może jutro, może wieczorem mi się uda. przykro mi :-(

W razie potrzeby chętnie służę pomocą (ostatnio przetestowałam nowy serwer w zastępstwie Fotosika)... :D