Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabawne, tłumaczą w stylu, że "to dla mojego dobra"

Adres dostawy musi byc pełny z prostej przyczyny, kurier nie ma obowiązku uprzedniego kontaktowania sie z klientem przed dostarczeniem przesyłki i upewniania sie że odbiorca jest w domu. Jesli odbiorca jest nieobecny, kurier pozostawia awizo. Po dwukrotnym awizowaniu przesyłka zostaje zwrócona do nas i nie ma Pani mozliwości odebrania zamówionego towaru

Czyli zostawia awizo, a ja sobie potem odbieram zmywarkę od nich sama!! To po kiego czorta mi ten kurier??

Nie mówiąc o tym, że skrzynkę pocztową, to ja juz mam! :evil:

Witaj!

sure.... a nie możesz podać adresu kogoś zaprzyjażnionego?? np. siostry, matki czy znajomej???

Ostatecznie myślę, zeby sprowadzać wszystko na adres mieszkania, tylko problem będzie z cięższymi rzeczami. A obok budowanego domu tez za bardzo ludzie nei mieszkają (a przynajmniej w opobliżu nie znam)

Zaraz zadzwonię do urzędu, może czegoś się dowiem?

Gratuluje numeru - i to jaki numer :lol: :lol:

Teraz musisz go gdzies na domu wymazac, bo panowie przyjda i stwierdza, ze nie mogli zostawic, bo numeru nie widzieli :wink:

O żesz, zapomniałam sfotografować, pochwalić się chciałam, że już wisi.

Ale nic to, dostałam własnie potwierdzenie nadania przesyłki, wyoobraźcie sobie, ze wysłali na... ..ADRES MIESZKANIA!!! :evil:

Kurcze, to o czym my gadalismy przez dwa dni?!?

Uświadomiono Kurnej, że jest wredna chata bo czyta i nie pisze u innych, ale co ma Kurna zrobić skoro taka jest i woli podziwiać czytając i przy okazji jak ta mysz pod miotłą być? :roll:

No...przepraszam, czytam będąc zazwyczaj jak ryba. Postanowiłam z tym powalczyć :wink:

O Kurna Chata - witaj w moich progach!! :D

A kto to Cię tak gwałtownie uśwaidamiał, bo nie ja chyba?!? Alle wiesz, na mysz pod miotłą to mi nie wyglądasz! :)

Ja tam się cieszę, ze mnie odwiedziłaś, czy z własnej woli, czy przymuszona. Zagladaj częściej! :D

faktycznie, teraz to juz duuży problem, bo jak już ustaliłam ten numer domu - budowy, to wysłali sprzęt wpisujac adres mojego obecnego zamieszkania (który również należało podac, niestety)!!! :-?

żeby było smieszniej, sklep nazywa się zadowolenie.pl

mieszkam na IV-ym piętrze! :evil:

faktycznie, teraz to juz duuży problem, bo jak już ustaliłam ten numer domu - budowy, to wysłali sprzęt wpisujac adres mojego obecnego zamieszkania (który również należało podac, niestety)!!! :-?

Jak z filmu Barei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mis ciagle zywy :lol: :lol:

Ale numer!!

Usmialam sie - wiem nie powinnam - ale nie moge - sorrrryyy Sure

Jak z filmu Barei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mis ciagle zywy :lol: :lol:

Ale numer!!

Usmialam sie - wiem nie powinnam - ale nie moge - sorrrryyy Sure

e tam, sama patrzę na to z dystansem - no dobre porównanie, historia jak z Misia! :lol: :lol:

jest jedno powiedzenie, które dokładnie podsumowuje tę sytuację, ale nie nadaje się na forum! :wink: