Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć

Podbitunia widzę super :D Zostanie taka "jasna" ? - taka jest fajna, nie jak wszystkie na jakiś mahoń czy cóś ... :roll:

A płytki też widzę fajne - sami kładziecie jak ja :lol: ?

pozdrawiam, majki

PS. Zacząłem Ci 3-cią stronę komentarzy a sobie 2 tysięczny post ... :wink:

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha, to mamy mały "jubileusz"! :D

...mhm, ciemne kolory na forum dość popularne (też masz ciemną, prawda? :wink: )Podbitka będzie jeszcze raz malowana, kolor nazywa się "orzech laskowy" i wygląda jak dąb... w sumie z tego wyszla niezla łamigłówka kolorystyczna, wszystko przez te wyraziste okna - będzie może nieco "eklektycznie", ale już widać jświatelko w tunelu :-?

...powiadasz, że płytki sam kładziesz? to naprawdę nieźle wygląda, (podziwiałam 'artystyczne' ujęcia) i chyba płytki mamy podobne! ...i przycisk cosmo, jeśli mnie oczy nie mylą? (jeśli w końcu nie skusi mnie viega)

...ale zapewne zdecydowana? :D

mnie sie upoodobania zmieniają często, wraz z postępami wykończeniówki!

chocć muszę przyznać, w pewnych stałych zakresach no i prawdę mówiąc - nie bardzo mam gdzie te zakupy przechowywać, więc się nie spieszę...

(ale wlaśnie wybralam wkład kominkowy, zaraz zamawiam)

(ale wlaśnie wybralam wkład kominkowy, zaraz zamawiam)

A jaki jak można spytać ? :)

pozdrawiam, majki

w końcu będzie varia bh, dostaliśmy rabat, a bardziej pasuje do obecnego projektu ze względu na szerokość... zobaczymy, ile będzie kosztować za miesiąc :-?

ale jeszcze nie zamówiłam... dovre nadal ma szansę.. :wink: (choć ostatnio ktoś narzekał, że trudno się w nim pali, wiesz coś o tym??)

ale jeszcze nie zamówiłam... dovre nadal ma szansę.. :wink: (choć ostatnio ktoś narzekał, że trudno się w nim pali, wiesz coś o tym??)

Eeee, tam, jak ktoś nie umie palić, to ma problem 8) :lol: :wink:

Mnie tam się pali świetnie, choć na razie nie palę, bo nie ma sensu. I tak dom wyziębiony po zimie, to musiałbym non-stop jarać :-?

Ale niedługo mam nadzieje kotłownia ruszy, to będzie już ciepło :D

pozdrawiam, majki

Eeee, tam, jak ktoś nie umie palić, to ma problem 8) :lol: :wink:

Mnie tam się pali świetnie, choć na razie nie palę, bo nie ma sensu. I tak dom wyziębiony po zimie, to musiałbym non-stop jarać :-?

Ale niedługo mam nadzieje kotłownia ruszy, to będzie już ciepło :D

pozdrawiam, majki

i dodam, że nieźle ten proces "dokuumentujesz", można się uczyć ;)

...moja kotłownia już jest też "zaprojektowana" i będzie wykonywana, ale kiedy ruszy, nie mam bladego pojęcia, jeszcze nie ma gazu... ...pewnie nadchodzi moment, kiedy wybiorę się na "interwencję" :-?

sure

ja piszę dokładnie o tym wkładzie. powiedz proszę jaką dostaliście ofertę - może być na priwa. jestem załamana bo u nas wszystko pod niego przygotowane a tu taki klops z tym euro...

no, nie jest to jakaś rewelacyjna promocja, ale poniżej pewnej bariery psychologicznej, więc zdecydowalam, że kupię... a za miesiąc okaże się, ile dokaldnie zapłacę, zupełnie nie wiadomo, co się stanie z ceną euro do tego czasu :-?

...poszukam, prześlę info na pw

(a jaka wersję varii wybrałaś?)

A jeśli chodzi o wersje kominka, to sa różne szybki do wyboru, może być taka szybka jak w piekarniku, "bezramkowa",ta ma różne wersje - z 4 stron lub z 3 bez ramki, a u dołu ramka z rączką lub z ramka metalową dookoła. Nie wiem, co wybrać!

http://img514.imageshack.us/img514/7139/variazuchwytem.jpg

tu jest ta z uchwytem, chyba wygląda ok, tylko przy otwartym palenisku będzie go widać...

kochana niewiele Ci pomogę bo mam tego samego zgryza.

po przemyśleniach wróciliśmy do punktu wyjścia.

wiem tylko że: w wersji bez uchwytu kominek jest 'gładki' a u nas jest zlicowany ze ścianą więc ma to znaczenie. no i ta możliwość otwartego paleniska. minusem jest możliwość uszkodzenia i zgubienia klamki