Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

byc moze tak byc może nie - nie wiem i już sie nie dowiem

nie reklamowalam bo trzeba bylo od razu obejrzeć a w domu przyjmowala przesylke niania. co prawda obejrzala ale akurat nie ten bok. musielismy normalnie blache naginać żeby w ogóle się pod blat zmieściła

Witam, AGD to pół biedy, mnie do bloku przywieżli kominy systemowe od producenta ok. 60km w jedną stronę :o a było tego sporo :lol: Miało to miejsce w któryś piątek więc pan kierowca stwierdził że nie będzie więcej szukał / 4 km dalej!/ i zawrócił oczywiście do mnie nie dzwoniąc :x a w bazie powiedział że odmówiłam odbioru towaru :o zapłaconego towaru, na który czekali murarze :evil:

Hej!!

dzisiaj piatek, aa...aaaa..aa...aaaa.. :lol: :lol: :lol:

Ostatnie zdjecie Asssssssiiraaaaaaaa - boskie!!

Ja jestem troche...starodawna...jezeli chodzi o zakupy z internetu... :oops: :oops: ja lubie...pomacac towar przed kupieniem...a obrazek....to ja tak...co: mam polizac?

:lol: :lol: :lol:

Pan Maz gdyby mogl to by nawet gacie sobie z eBayu kupil...wszystko przez internet kupuje...jakos sie niedobralismy :lol: :lol:

:roll:

Ale chcialam byc postepowa...chcialam zalogowac sie na Allegro...i co? i doopa!! Nie przysla mi hasla ma moj adres domowy...w zlym miejscu mieszkam.. :roll: :roll:

Maja, niepostepowa...troche z musu :wink:

Dziewczyny, oczywiście, ze sprawdziłam te sprzęty organoleptycznie w jakichś marketach, nawet płytę. Dlatego wybrałam ten Electrolux, bo ładny był. Niestety, nie wiem, jak będzie to wszystko pracowało, okaże się w użyciu. Muszę zamówić zaraz całość, tzn. jeszcze zmywarkę, bo był na budowie facet do pomiaru blatu (tak, tak, w końcu zdecydowałam się na ten granit, bo trochę utargowaliśmy). Ale facet stwierdził, że sprzet musi być, bo jak mi się machnie o centymatr w wycinaniu dziurek w granicie, to cały blat do wyrzucenia! 8)

Maja, muszę powiedziec, ze jeśli chodzi o zakupy z netu, to mój pierwszy raz!... :oops:

Albo jako pierwszy to był Assir, ale jego to juz obowiązkowo musiałam pzred decyzją pomacać - w dotyku jak zabawka pluszowa... ;)

Swoją drogą, grubas z niego będzie. Już nie "pomocnik murarza", a sam murarz! :D

Zadowolenie.pl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: brzmi jak sex shop on line :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poplakalam sie ze smiechu :p

Sure....zazdraszczam malowanych scian :wink:

Jezeli ja mam dopiero kabelki kladzione...to jak daleko w polu jestem do Twojego stanu domu?

:roll: :roll:

:wink:

ostatnio co jakiś czas płaczę ze śmiechu co i rusz jakieś cuda - niewidy wychodzą...

Maja, jak masz kabelki, to niekoniecznie masz dużo dalej, niż ja, niedawno też miałam tylko kabelki... :)

zaraz jadę na wizję, co dzis się zmieniło, bo na razie słyszę tylko o pieniądzach i o trudnościach.. :roll:

może zacytować osła ze Shreka? niech mnie ktoś przytuli... :(