Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello!!

Sure - co zle jest z tym betonem? Co on Ci robi, ze mowisz, ze z nim takim nie mozesz zyc?

Nie kumam... :oops:

To ja Wam powiem, jak dalego mam od domu do plotu po poludniowej stronie..175 CENTYmetrow.

To juz Wam lepiej?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tam wcale sie nie chwale, ale ja tam moj ogrod to obrobie w czy_minuty :lol: :lol: :lol:

Maja

Hello!!

Sure - co zle jest z tym betonem? Co on Ci robi, ze mowisz, ze z nim takim nie mozesz zyc?

Nie kumam... :oops:

Maja

beton jest ok, zagruntowany pod parkiet i jeśli chodzi o mnie, mógłby tak zostać, bo ładny (tylko że parkiet już zakupiliśmy, więc położymy)

Sure, jako że mam Cię za eksperta od wygrzewania podłogówki, przyszłam z pytaniem :) Czy w czasie wygrzewania podłogówki można układać kafle na ścianach? Szkoda mi trochę czekać miesiąc bezczynnie...

ja ekspert też nie jestem,tylko kobieta po przejściach.. :)

chyba nie ma przeszkód?

a wizualnie drugi okap ładniejszy

a, czyli punkt dla CIARO!

Jezeli chodzi o tradycje...to glosuje za Frankiem :wink:

przyznaj sie po prawie 12 latach w Eire mam juz wyspiarskie nalecialosci jezeli chodzi o wybieranie sprzetu roznego

:lol: :lol: :lol: :lol:

o? a mozesz jakoś przybliżyć temat?

"jaki okap wybrac i dlaczego Franke"? :wink: :lol: :lol:

Stara firma...popularny od lat...co drugi dom ma jakiegos Franka...ja na ten przyklad mam zlew 15 letni i nie chce cholera sie zepsuc, bo nie bylo go zal wyrzucac :lol: :lol:

....w ludzkiej glowie siedzi zakodowane, ze Franki dobre sa i na tej famie ciagle ida :lol: :lol: ...w koncu to szwajcarska precyzja, no nie? :wink:

...nie wiem...nie mam racjonalnego "dlaczego-dlatego" ...Franke to Franke i tej marki tutaj nikt nie kwestionuje... :lol:

Jezeli wygladaja tak samo, to wybralabym Franka....

:lol:

nie o to chodzi że to nie to samo

Franke jest producentem zlewów. reszte raczej sprzedaje pod własnym szyldem niż produkuje we własnych zakładach. wiem kto im robi młynki do zlewu - in sink erator. a to najlepsza z możliwych firma. może z okapem też tak jest.