Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

DorciaIQ, wkład to varia bh

Tak, to "moj" ;)

A kamien blatowy to jakas tajemnica jest? :oops: :lol:

Pustynia jest zachwycajaca, strasznie fajny pomysl :D

A pstryczki to duperela, ktora tylko Ty widzisz, ale jak Cie wkurza, to Cie bedzie wkurzac zawsze i bedziesz sobie plula w brode ze nie zrobilas rozpierduchy :cry: tak mysle niestety...

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DorciaIQ, wkład to varia bh

Tak, to "moj" ;)

A kamien blatowy to jakas tajemnica jest? :oops: :lol:

nie... ...zapomniałam odpowiedzieć! :oops:

...ale odpisałam kilka postów niżej - nero zimbabwe satynowany... :wink:

Pustynia jest zachwycajaca, strasznie fajny pomysl :D

A pstryczki to duperela, ktora tylko Ty widzisz, ale jak Cie wkurza, to Cie bedzie wkurzac zawsze i bedziesz sobie plula w brode ze nie zrobilas rozpierduchy :cry: tak mysle niestety...

juz powoli się przyzwyczajam, albo po prostu ogarnia mnie jakaś rezygnacja.. już mi wszystko jedno, jak to wygląda, zeby tylko skończyli i sobie wreszcie poszli!

:(

ale zaraz się pozbieram i pomyślę nad logistyką! Bo będę żałować! ;)

Oj! Pięknie!!! 8)

I pustynia śliczna 8) i ściana z białej cegły 8) i drzwi Ci zazdraszczam okrutnie! 8) /a z jakiej firmy one są?/

Ale że w Chałupach byłyśmy w tym samym momencie w niedzielę, to niesamowite!!! I zdjęcia robiłam i kite i windserferom... 8) :lol:

nigdy w Białce nie byłam! A długo tam jest śnieg?

W tym roku nie musimy byc zalezni od ferii i świąt, bo młody już z nami nie chce jechać, możemy wybrac się w dowolnym momencie...

Ja jeżdżę co rok :D Do połowy marca zawsze jest śnieg. Oni tam bardzo intensywnie naśnieżają (robią zapasy na wiosnę), więc nawet jak się robi cieplej, to śnieg długo się trzyma. Bardzo fajne miejsce dla średnio zaawansowanych, bo dla zaawansowanych to trochę nudno... Tu jest strona ośrodka narciarskiego

juz powoli się przyzwyczajam, albo po prostu ogarnia mnie jakaś rezygnacja.. już mi wszystko jedno, jak to wygląda, zeby tylko skończyli i sobie wreszcie poszli! :(

Pod koniec wykończeniówki tak bywa - już chcesz wszystko skończyć i nie masz ochoty na przeróbki, ale jak te włączniki cię drażnią, to teraz jest ostatni moment, żeby się tym zająć :roll: Ja parę rzeczy odpuściłam pod koniec - brakowało i czasu i chęci :evil:

Bardzo przepraszam, ale gwizdnęłam Ci najpiękniejsze trawki świata! I w dzienniczku wkleiłam, bo właśnie o takich śnię po nocach... 8) :D :D

Głupia baba ze mnie, ale wolę śnić o trawkach, bo wykończeniówka już mnie wykończyła. :roll: :wink: :lol:

Oj! Pięknie!!! 8)

I pustynia śliczna 8) i ściana z białej cegły 8) i drzwi Ci zazdraszczam okrutnie! 8) /a z jakiej firmy one są?/

Ale że w Chałupach byłyśmy w tym samym momencie w niedzielę, to niesamowite!!! I zdjęcia robiłam i kite i windserferom... 8) :lol:

Jeszcze może okazać się, że na tym samym campingu??!! :lol: :lol:

...my zawsze bywamy na tym pierwszym na półwyspie, tam trzymamy sprzęt :D

(a drzwi mam Barausse)

Bardzo przepraszam, ale gwizdnęłam Ci najpiękniejsze trawki świata! I w dzienniczku wkleiłam, bo właśnie o takich śnię po nocach... 8) :D :D

Głupia baba ze mnie, ale wolę śnić o trawkach, bo wykończeniówka już mnie wykończyła. :roll: :wink: :lol:

spoko, moje trawki na razie tylko wirtualne, a i tak chętnie się podzielę... :wink:

też sobie pośnię po nocach, jak zwolnię trochę ramu (obecnie zajęty wyposażeniem łazienek) 8)

nigdy w Białce nie byłam! A długo tam jest śnieg?

W tym roku nie musimy byc zalezni od ferii i świąt, bo młody już z nami nie chce jechać, możemy wybrac się w dowolnym momencie...

Ja jeżdżę co rok :D Do połowy marca zawsze jest śnieg. Oni tam bardzo intensywnie naśnieżają (robią zapasy na wiosnę), więc nawet jak się robi cieplej, to śnieg długo się trzyma. Bardzo fajne miejsce dla średnio zaawansowanych, bo dla zaawansowanych to trochę nudno... Tu jest strona ośrodka narciarskiego

własciwie nie wiem, jak zaawansowana jestem, parę lat temu się dopiero nauczyłam jeździć na nartach - no, czarnych tras raczej unikam, Tym bardziej polskich, bo te czarne bywają baardzo czarne! :lol:

czerwone ok, niebieskie też - jeżeli są długie! ;)

a jakie sa w Białce, bo na stronce nie mogę znaleźć?

czekamy na zdjątka bramy, furtki i miejsca na kosze ;)
a zdjecie bramy już jest - na poprzedniej stronie komentarzy... :D

miejsce na kosze mam na fotkach, ale "brzydkie ujecie" - może być? ;)

Jello!!

Jutro o tej porze bede tylko 120 km od Ciebie.. :lol: :lol: :lol:

Jezzzzuuuuuuuuuuuuu jak sie ciesze :lol: :lol: :lol:

Tez bede mogla powiedzec: ide do siebie na budowe

:lol: :lol:

Maja

Maja, to super! :D :D

...a może jednak znajdziesz trochę czasu pomiędzy tymi wszystkimi obowiazkami i przyjemnościami i zajrzysz do Gdańska??

ale z budową bywa i fajnie i niefajnie, dzisiejsza wizyta o mało nie skończyła się zawałem (bądź morderstwem)! Bo wyszło na to, że kupiłam trzykrotnie droższą kabinę, żeby była składana i bezbrodzikowa, żeby swobodnie chodzić po podłodze, jak nie będzie używana - a okazało się, że u dołu ma panel! I kolejne pieniąfdze w błoto (a dokładniej w panel)!

...na szczęście zanim dotarlam do domu, sprawdzili, ze jednak można montowac inaczej!

(i tak im coś nie dowierzam, zobaczymy)