Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fimę sprawdzę później, ale na pewno była jakaś zwykła, bo kupowałam w LM. Bardzo nam się spodobały, nie mogę się doczekać montażu, bo nie wiem, jak będą wyglądały w podbitce. Były nieco większe, niż pozostałe, ale w podbitce powinny chyba wyglądac proporcjonalnie? :roll:

Byłabym dźwieczna, jakby udało Ci się sprawdzić :)

Szukam właśnie takich nieco większych, bo u nas nie będzie ich dużo. Mamy 4 szczyty, więc tam trudno dawać oświetlenie w podbitce, dlatego oprawy zamontowane będą tylko na rogach w 8 punktach.

..... na ściane z bielonej cegły :( :(

a mi sie taka ścianka bardzo podoba!!!! :p

masz może inne fotki tej ściany wykończonej lub juz jakoś umeblowane???

też prosze jakieś dodatkowe fotki....macz mi sie podoba i już żałuje, ze takiej sobie nie postawiłam :roll:

Jeszcze nie znalazłam tych halogenków, choc bylam na budowie - gdzieś pochowane sa wśrod innych paczek. Ale na stronie LM tez podobnych nei widzę, coś mi się kojarzy, że to brilux, albo podobne? Jutro jeszcze poszukam, albo dziś wieczorem, ok?

Stolarz tez przełożył montaże na jutro, mam nadzieję, że zdąży, bo w poniedziałek ma byc cyklinowanie podłogi. To jutro byłoby mnóstwo ludzi na budowie, bo jeszcze monter drzwi...

Sure, super ten Twój kominek i bardzo mi się podobają Twoje narożne okna.

Chciałam mieć takie w kuchni, ale źle wyglądało z zewnątrz, nie pasowałoby do całości, trudno.

Będę przychodziła do Ciebie, by przez nie powyglądać.

Idę jeszcze raz do Dziennika i zostanę tam na dłużej :D

Tolu, super by było, gdbym jeszcze miała na co wyglądać przez te okna -na przykład na taki ogród, jak Twój... :wink:

Pocieszam się, że z okna jadalni widok jest już piękny, bo rośnie tam las!

Sama nie wiem. czy te moje okna pasuja z zewnątrz do calości? Chyba pasują przez to swoje niedopasowanie, bo mam różne typy okien z różnych stron - i narożne, i pojedyncze i podwójne. Ogólnie przez to chyba całośc wygląda ok, mam nadzieję?...

Dziś montaż drzwi, przez brak szybek zrobiło się ciemno na schodach, ale mąż chciał koniecznie pełne. Będzie czujnik ruchu i lampki w podłodze, mam nadzieję, ze to pomoze??

Zdjecia później, bo aparat zostawiłam w samochodzie... ;)