Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chciałam napisać, że to będzie odpływ liniowy, ale to chyba inaczej się nazywa? :roll:

w kazdym razie ta dodatkowa studzienka ma zbierac wodę z podjazdu!

Domyślałam się, że to odpływ, ale nie przypuszczałam, ze taki wielki? :wink: :D

Dzieńdoberek sobotni! 8)

chciałam napisać, że to będzie odpływ liniowy, ale to chyba inaczej się nazywa? :roll:

w kazdym razie ta dodatkowa studzienka ma zbierac wodę z podjazdu!

Domyślałam się, że to odpływ, ale nie przypuszczałam, ze taki wielki? :wink: :D

Dzieńdoberek sobotni! 8)

tez nie przypuszczałam, ze będzie tak wielki :wink:

http://img210.imageshack.us/img210/9206/assirprzykompie.jpg Witamy! :D

Zajawka łazienki wygląda super. Drewno fajnie ociepla łazienkowe szarości.

Sure, wparowałam dziś do LM prosto do działu z oświetleniem i znalazłam Twoje halogenki do podbitki. Od razu kupiłam 3 pudełka, tylko my chyba wymienimy żarówki na świetlówkowe, bo te w pakiecie to pożeracze prądu, a mój mąż ma świra na punkcie energooszczędnych źródeł światła :roll: .

Ofkorz, że kanciaste 8)

żarówki da się wymienić, muszą mieć tylko symbol GU-10 na opakowaniu, np. te energooszczędne pobierają dużo mniej energii, a świecą tylko nieco słabiej jak te 50W

ESL Reflektor 9W GU10 ciepła biała

http://swiatswiatla.pl/images/product_images/popup_images/88229fr01.jpg

jedyna wada - są droższe niż te zwykłe, ale przy założeniu, że często będą używane to jednak warto.

Dzięki, Elena, chyba sobie zrobię tak samo. Tylko nie wiem, czy dac się im wcześniej zużyć, czy od razu? :roll:

to zależy ile maszy punktów świetlnych w podbitce i jak często będziesz używać tego oświetlenia :wink:

na początek może kup sobie jedną taką żarówkę i wypróbuj czy w ogóle takie światło Ci odpowiada...

Dzięki, Elena, chyba sobie zrobię tak samo. Tylko nie wiem, czy dac się im wcześniej zużyć, czy od razu? :roll:

to zależy ile maszy punktów świetlnych w podbitce i jak często będziesz używać tego oświetlenia :wink:

na początek może kup sobie jedną taką żarówkę i wypróbuj czy w ogóle takie światło Ci odpowiada...

ha, w sumie nie mam bladego pojęcia, jak często - mam nadzieję, że niedługo będę to testować! ;)

poza tym sa jeszcze w planie kinkiety przy tarasach, nie wiem, czy to nie przesada, wykonawca mnie do tego namówił.. :roll:

niebawem będę kupować wszystkie "żródła światła", bo na razie puste oprawki w suficie, mam trochę do przemyślenia, nawet kąt padania muszę wybrać.. :-?