Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tak wyglądaja deski tarasowe (ryflowane) - co to za drewno??

zdjęcie bez lampy:

http://img381.imageshack.us/img381/5599/1009695.jpg

zdjęcie z lampą:

http://img376.imageshack.us/img376/5281/1009696.jpg

modrzew na 99%

pozdro a u rasi to moi robili nie ja:)ja juz nie mam czasu na prace..fizyczna:)

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!!! :lol:

jaki rozkoszny jest ten kociak!!! poprostu takie cudeńko do przytulania :lol: :lol:

....a takie dechy to przydałyby sie i na mój taras??

gdzie kupiłaś i jaka cena???? :wink:

deski modrzew (Duch potwierdza ;) )

ryflowane, ale nie impregnowane, podobno po 80zł - głowy nie daję, bo to mój wykonawca kupował (ten ogólny, nie parkieciarz, jakby ktoś pytał) :roll:

teraz tylko to zaolejowac i można kłaść, ciekawe, czy sięuwiną przed zimą??

modrzew na 99%

pozdro a u rasi to moi robili nie ja:)ja juz nie mam czasu na prace..fizyczna:)

dobrze, że to dodaleś, Duchu, bo pomyślałabym, że leniuszek!.. ;) :lol:

dzięki za opinię, deski nie były podpisane, wolałam się upewnić! :D

Już im się zdarza spać w 1 pomieszczeniu - kot na parapecie, pies pod! :wink:

czyli postępy są.......... :wink:

pozdrawiam słonecznie :D

bo jak się okazuje, kot to z natury jest prowokator - najpierw zaczepia, a potem zwiewa! :lol:

ojojoj jak wy zapierniczacie...nadążyć za wami nie idzie :p

cześć :D

to chyba w komentarzach, Aka, bo na budowie to tak sobie. CO nie dizała, parkieciarz dziś nieobecny (złapany telefonicznie tłumaczył, że dzis miał dzwonić, że będzie jutro i pojutrze! A wczoraj rozmawiając ze mną tego nie wiedział!... Boziu, ja bym nie chciała, zeby mnie życie tak w nocy zaskakiwało!! :o 8)

Rasiu, my mamy własnie taki plan - wprowadzic się za tydzień! (co prawda życie to na pewno zweryfikuje, bo będzie trzeba ogrzewanie przerabiać przynajmniej częściowo, bo nie jest przystosowane do pogodówki! :evil: )

Malgos, kotek co prawda sobie ostatnio nagrabił, bo doznałam przez niego uszczerbku na zdrowiu!... ...ale zostało mu wybaczone! :wink:

naprawdę jest strasznie fajny i nie wiem, dlaczego go wcześniej nie mieliśmy? :roll:

Rasiu, my mamy własnie taki plan - wprowadzic się za tydzień! (co prawda życie to na pewno zweryfikuje, bo będzie trzeba ogrzewanie przerabiać przynajmniej częściowo, bo nie jest przystosowane do pogodówki! :evil: )

Jak to? :roll: :o

no własnie!

co prawda sobie rozmawialiśmy z wykonawcami o tym, ze ma być pogodówka, ale chyba tylko towarzysko. Bo okazało się, ze super piec, który zakupili ma wstawiony regulator stalotemperaturowy, ktory do pogodówki się nie nadaje... już mi się nie chce tego komentować, bo mi się slownictwo pogarsza!.. :-?