Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

barierkę to jeszcze ktoś inny, bo jest w większości ze stali i wymaga innych specjalistów. Ale problem był z tymi trzema schodkami z drewna i listewką brzegową podestu (to pod ceownikiem). Parkieciarz tego nie zrobił, musiałam zaangażować stolarza, który robił mi zabudowy. Poradził sobie bez problemu. Ale parkiet i listewka musiały byc wycyklinowane łącznie. I tu dużo czasu zajęło mi ustalenie, kto co ma zrobić.. :roll:

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może ktos ma Samsunga s-b-s i się podzieli wrażeniami??)

ja nie mam ... to się nie podzielę ....

... ale przywitać się przyszedłem ...

SBS w ogole wychodza z mody... :roll:

bo maja za maly środek

gdyby nie kruszarka to bym za chińskiego boga jej nie kupiła

a imię jego trzydzieści i trzy :wink:

kurczę, dopiero przy tym imieniu się pogubiłam!! :wink:

ja też ze względu na kostkarkę! A jeden samsung ma zupełnie dużo miejsca, jakieś inne ocieplenie, zastanawiam sie nad nim:

http://image.ceneo.pl/data/products/1614750/cc4a4bca-12db-4bf1-acfc-3289d3406afb_product.jpg

No ale nie tylko sbs je maja. Maja je tez lodowki do zabudowy, tyle ze w srodku i jest kilka zwyklych wolnostojacych z kostkarkami. :roll:

już mam wnękę pod sbs przygotowaną... a caly bajer to kruszyć lód bez otwierania lodówki... ;)

Przez ten bajer u mojego meza 10 pieter bylo zalanych i w 2 mieszkaniach podloga calkowicie do wymiany. :roll:

No ale nie tylko sbs je maja. Maja je tez lodowki do zabudowy, tyle ze w srodku i jest kilka zwyklych wolnostojacych z kostkarkami. :roll:

już mam wnękę pod sbs przygotowaną... a caly bajer to kruszyć lód bez otwierania lodówki... ;)

Przez ten bajer u mojego meza 10 pieter bylo zalanych i w 2 mieszkaniach podloga calkowicie do wymiany. :roll:

:o :o

tyle lodu się nakruszyło???

małgoś ja o kruszarce a nie o kostkarce

no i.... raczej 10 pięter nie zaleję :wink:

Achaaaaaa. 8) Ale to na jedno wychodzi. Wszystko, co jest podlaczone do wody moze sie spieprzyc i pal licho 10 pieter, ale na wlasna podloge trzeba uwazac. :roll:

Nie sure, zsunela sie jakas rurka od wody czy cus. :roll: Jakos mi sie od tej pory odechcialo tych wynalazkow. :roll:

Malgos, precz z uprzedzeniami! :wink:

Gdybym zrezygnowała ze wszystkiego, co mi kiedyś dokuczyło, musiałabym przenieść się do pustelni jakiejś! :roll:

Btw, teraz własnie mam poczucie, że jestem w pustelni. Siedzę na budowie, czekam na kuriera ze zmywarką (a potem na drugiego kuriera - z okapem)i... ...normalnie nic tu nie ma! :-?

Miły mi zostawił swojego kompa, ma internet z plusa. Pisać można, ale sygnał na 2 kreseczki tylko. Qrcze, coś trzeba wymyślić!.. :-?

małgoś ja o kruszarce a nie o kostkarce

no i.... raczej 10 pięter nie zaleję :wink:

Achaaaaaa. 8) Ale to na jedno wychodzi. Wszystko, co jest podlaczone do wody moze sie spieprzyc i pal licho 10 pieter, ale na wlasna podloge trzeba uwazac. :roll:

idąc tym tropem trzebaby zrezygnować z pralki i zmywarki :o no way :wink:

Gdybym zrezygnowała ze wszystkiego, co mi kiedyś dokuczyło, musiałabym przenieść się do pustelni jakiejś! :roll:

... albo do Gwoździkowej

:wink:

a że Gwoździkowa już zajęta, to... :wink:

... może na pomost .... :wink:

tia? w środku zimy... :-?

może jednak spróbuję dokończyć tę swoja pustelnię (i ucywilizować) ;)