Lorena 17.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kochani pomóżcie sytuaca wygląda tak, chorda 11-12 latków ok. 15-tu osób i urodziny syna. Co zrobić, jak zorganizować czas dzieciakom żeby fanie wspominały ten czas. Czy przyjęcie robić w domu czy poza nim. Jakie macie doświadczenia w tej mierze. Proszę pomóżcie.Dziękuję za wszelakie rady. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 17.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 moze taka gra pomoze im sie fajnie bawic : http://merlin.pl/Tabu-gra-towarzyska_Hasbro/browse/product/206,608814.html#fullinfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 może zabawa w wodzie na basenie np. w dwa ognie albo berek a potem na pizze jak moje dzieciaki byly młode takie właśnie im wyprawiałam urodziny ....albo ognisko z pieczeniem kiełbasek po rajdzie rowerowym ( ale teraz jest juz zimno wiec rower chyba odpada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 U nas ostatnio na etapie takze imprezy 11/12 latkow Najpopularniejszy zestaw: kino po tym jakas Pizza Hut. Chciaz syn ostatnio stwierdzil, ze woli zaprosic tylko 3/4 kumpli a reszte poprosi by Mu dac na gry... ...do tej pory byly imprezy na 15 chlopa....malego rozmiarem, ale jaka sila w pucach i dewastacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 18.11.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Mój syn był na takiej imprezie 12-latkowej.Impreza była koedukacyjna u 12-latki w domu zorganizowana przez mamę i starsze rodzeństwo.Najpierw były zagadki dla wszystkich, potem dzieci podzieliły się na 2 grupy: jedna bawila sie w kalambury ze starszym bratem, a druga robiła pizzę z wczesniej przygotowanego ciasta. Potem się wymieniali. Impra odbywała się w pomieszczeniu nad garażem ( mniej zniszczeń) Było jeszcze kilka innych zabaw: rozpoznawanie płynow z zatkanym nosem itp. Mamie tej dziewczynki dałabym medal za poświęcenie i inwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Nigdy w życiu imprez w McDonald's , Pizza Hut czy innych Ikeach, najfajniejsze sa imprezy domowe, pewno - wymagaja czasu , zaangażowania i fantazji, ale to jeden dzień w roku - możemy sie "poświęcić". Jedna rada - pochowaj cenne przedmioty, których strata by bolała - dzieciaki sieją zniszczenie. zabawa ze smakowaniem jest genialna - mój syn w ten sposób polubił kilka wcześniej niezjadliwych rzeczy Wersja na imprezy - (UWAGA BAŁAGAN) - rozpoznawanie (węch, smak, dotyk - oczy zawiązane) różnych art. spożywczych - po dmuchnięciu w mąkę masz sprzatania na dwa dni, ale dzieciaki bedą pamiętać to na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 20.11.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dzięki za wszystkie propozycje, oczywiście nadal wszystkie pomysły mile widziane bo urodziny dopiero w czerwcu, a ja się stresuje już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dziewczyno - było od razu mówić,że to latem. Masz ogród ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 24.11.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Tak mam ogród w trakcie zagospodarowania, ale takie elementy jak trawa , taras i domek ogrodowy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 24.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Tak mam ogród w trakcie zagospodarowania, ale takie elementy jak trawa , taras i domek ogrodowy są no to - problem z głowy u nas świetnie sprawdziły się: - trampolina, - skakanki (dla dziewcząt i chłopców, jakiś był film "kultowy" dla młodzieży ostatnio o chłopcu - mistrzu skakanki ) - bańki mydlane - szczególnie te ooooooogromne - zestawy są np. na allegro, - gra w dwa ognie, - mecz "w nogę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jeśli masz kawałek lasu obok dorzucam podchody - tylko konieczni dwaj opiekunowie - jeden z grupą chowających się,drugi leci z goniącymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts