Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak połączyć płytki łazienkowe z przedpokojowymi w przypadku gdy jedne są jasno pomarańczowe, maziane a drugie (łazienkowe) ciemne w innym kolorze.

Może zrobic próg z tego materiału co ościeżnica (takiej szerokości jak ościeżnica)? Przy zamknietych drzwiach od łazienki nie powinno byc widać z żadnej strony tych "drugich" płytek.

Poza tym jak sie otwiera łazienke to taki przeskok kolorystyczny razi w oczy ..... Nie wiem co robić, kombinowałam żeby tymi przedpokojowymi wjechać do łazienki ale nie pasują do tych na ścianie.

Jak połączyć płytki łazienkowe z przedpokojowymi w przypadku gdy jedne są jasno pomarańczowe, maziane a drugie (łazienkowe) ciemne w innym kolorze.

Może zrobic próg z tego materiału co ościeżnica (takiej szerokości jak ościeżnica)? Przy zamknietych drzwiach od łazienki nie powinno byc widać z żadnej strony tych "drugich" płytek.

Poza tym jak sie otwiera łazienke to taki przeskok kolorystyczny razi w oczy ..... Nie wiem co robić, kombinowałam żeby tymi przedpokojowymi wjechać do łazienki ale nie pasują do tych na ścianie.

No daj spox.

Jesli plytki sa dobrze polozone, zgrywaja sie idealnie na wysokosc a ich polaczenie jest na styk lub z niewielka fuga i dodatkowo ich laczenie jest w polowie grubosci drzwi, to nic z nimi nie rob. W koncu to dwa inne pomieszczenia w jednym moze panowac klimat rustykalny a w drugim industrialny i co z tego, wszystko w jak najlepszym porzadku. Znacznie gorzej bedzie jak zaczniesz maskowac cos czego maskowac nie powinnas.

A juz nie chcialbym uslyszec jak rzucasz miesem gdy boso z zaspanymi oczetami wdepniesz na taki prog... ojojojoj... strach pomyslec.