Gość witia 88 18.10.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Marzy mi się ścianka kabiny prysznicowej z luksferów.Mam już w domu wypełniony otwór w systemie Binario/PVC/-ładnie wygląda iłatwo się montuje.Teraz inny majster proponuje mi wymurowanie tradycyjne.Mam wątpliwości co do utrzymania czystości fug ,a może ramki plastikowe są trudniejsze?Może macie doświadczenie.Drugi problem-rama PVC w syst.Binario jest mocowana do ściany dyblami.W planowanej ściance 4x9 pustaków ?190/90cm/ będzie zamocowanie do ściany-boczne i dolne u podstawy-jaka to wytrzymałość na przewrócenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 18.10.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Sam niewielę mogę pomóc, ale może odpowiedź znajdziesz w tym wątku:Kabina prysznicowa: murowana, czy gotowa z Castoramy? pozdrawiam Marko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts