Pytajnick 12.02.2022 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Tylko co Twój post wnosi do tematu? Gdybyś przeczytał uważnie nie pisałbyś przydługawego postu. Wyraźnie napisałem, że "stałem się posiadaczem domu". To oznacza, że ani domu nie budowałem, ani kominków nie kupowałem. Dostałem je z dobrodziejstwem inwentarza. Twój post wniósł do tematu - "Kominki jak wszystkim wiadomo były wpadką Robena," -"Byłem ostatnio u autoryzowanego przedstawiciela Robena w Krakowie i mówił, że wszyscy kupowali te kominki do wentylacji grawitacyjnej. Zresztą sam proponował mi obecny kominek Robena odpowietrzający do wentylacji no bo wszyscy tak kupują." A mój post wniósł konkluzję, by nie słuchać bzdur tylko czytać karty produktu i dopytywać dekarzy a nie sprzedawców, którzy nie wiedzą co sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychukrak 13.02.2022 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 To co napisałeś, było już wcześniej napisane przez kogoś innego. Więc po co się powtarzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts