Ew-ka 17.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Znalazłam na allegro Berghoffa - może ktoś użytkuje te firmę i wyda opinię a może jednak innej firmy kupić ? pomóżcie koleżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 wszystko zależy jakie to mają być garnki. Niektórzy preferują zepptera, inni emaliowane z olkusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja od prawie roku uzytkuje takie i jestem bardzo zadowolonahttp://www.allegro.pl/item475007648_zestaw_garnki_tefal_edition_10_cz_do_indukcji.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 zeepter kusi ale cena raczej chodzi mi o grube dno i rączki nienagrzewające sie ...i na płytę elektryczną taki http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/466/00/58/466005802 albo bardziej futurystyczny -powlekany teflonem http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/479/22/49/479224999 http://www.allegro.pl/item474629828_nowosc_berghoff_auriga_garnek_5_3l_24cm_pokrywa.html kusi mnie teflon ale trzebaby pozbyć sie odruchow łapania metalowych łyżek do mieszania w garnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Świetne te futurystyczne Choć oczyma wyobraźni widzę, że niezbyt dobrze się będą układały w zmywarce, chyba zajmą dużo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.11.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dokładnie ... ja też zmieniłam sposób patrzenia na naczynia z "jakie śliczne" na " cholera, ale w zmywarce to dużo miejsca zajmie" . A w temacie: mam Zeptera ... fajne , ale faktycznie cena zabija - no i według mnie przereklamowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ja od póltora roku mam takie i jestem bardzo zadowolona http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=481149095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Znalazłam na allegro Berghoffa - może ktoś użytkuje te firmę i wyda opinię a może jednak innej firmy kupić ? pomóżcie koleżance Kup Roombę, to garnki tez będziesz miała Te Berkendorf (nie Berghoff) sa zaje--ste. http://forum.muratordom.pl/post2758311.htm#2758311 I nie szczyp się ceną, jak się takie moto pod tyłkiem ujeżdża, to gary tez muszą jakoś wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.11.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ... kusi mnie teflon ale trzebaby pozbyć sie odruchow łapania metalowych łyżek do mieszania w garnku powiedz od razu, że obawiasz się, że mąż będzie Cię nazywał "poteflon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ... kusi mnie teflon ale trzebaby pozbyć sie odruchow łapania metalowych łyżek do mieszania w garnku powiedz od razu, że obawiasz się, że mąż będzie Cię nazywał "poteflon" jak Ty mnie znasz -Kapitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 I nie szczyp się ceną, jak się takie moto pod tyłkiem ujeżdża, to gary tez muszą jakoś wyglądać .........na gary zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekWoj 27.11.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja używam Berghoffa od trzech lat. Do gotowania super, długo trzymają ciepło, natomiast patelnia to porażka. Do smażenia czegokolwiek się nie nadaje. Generalnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 28.11.2008 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 W Makro jest przecena na Steinbach. Całkiem niezłe. Z zalet: szklane pokrywki, indukcja, zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No i które kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No i które kupiłaś? żadne ....jeszcze jakaś taka niezdecydowana jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Doskonale Cię rozumiem, też mam problem, kiedy sama muszę się na większy zakup zdecydować, bo nigdy do końca nie ma się pewności czy wybór będzie właściwy. Okazuje się dopiero potem, w uzytkowaniu. A jak się podejmie decyzję jednoosobowo, to nawet nie ma potem kogo opierniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Doskonale Cię rozumiem, też mam problem, kiedy sama muszę się na większy zakup zdecydować, bo nigdy do końca nie ma się pewności czy wybór będzie właściwy. Okazuje się dopiero potem, w uzytkowaniu. A jak się podejmie decyzję jednoosobowo, to nawet nie ma potem kogo opierniczyć świete słowa ...dokładnie tak samo mam ....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.12.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Od dwóch miesięcy wybieram lampy do domu i .... oczywiście nie mogę się zdecydować Moja większa połowa perfidnie nie chce w tym brać udziału Cwana bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawello20 10.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Chciałbym zapytac tych z Państwa którzy posiadaja garnki BEKENDORF, jak sie sprawuja i czy warto w nie zainwestować. Prosze o odpowiedzi, z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.01.2009 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ... garnki BEKENDORF, jak sie sprawuja i czy warto w nie zainwestować... Berkendorf - komplet 12-częściowy, mamy od niedawna, ale już przez te ponad 2 miesiące możemy z małżonką potwierdzić, że są dobre, ładnie się prezentują. Te termometry na pokrywkach to trochę zbyteczny bajer, szkoda też, że pokrywki nie są szklane. Ale w sumie naprawdę z przyjemnością się z nich korzysta. Jest w zestawie garnek do gotowania na parze (warzywka super ), duża patelnia, a cechą szczególną takich garnków jest to, że bardzo długo trzymają ciepło. Dno grubaśne, ścianki tez nie z "papierowej" blachy - pełen pozytyw Była to sprzedaż wiązana z Roombą - u Ciebie też? Bierz bierz - fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts