Ew-ka 11.01.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ja nadal gotuję w starych garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ja nadal gotuję w starych garach Mikołaj nie przyniósł?? Pewnie do niego listu nie napisałaś. A ten mój komplet to taki: http://www.berkendorfcookware.com/images/Pannenset-berkendorf-neutragroot.jpg i jeszcze wielka waliza do niego - całkiem niezły kuferek do przechowywania różnych różności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawello20 12.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No to jak mowisz ze dobre to wezmę... A to jest razem z robocleanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No to jak mowisz ze dobre to wezmę... A to jest razem z robocleanem... Powstała jedna uwaga: Jeden z garnków trochę zżółkł. Ten największy, podczas gotowania rosołu (na małym ogniu). Przestał być taki srebrzysto-srebrzysty z zewnątrz, tylko właśnie lekko żółtawy. Nie wiem skąd to się wzięło, przegrzany nie został, myty w zmywarce. Specjalnie mi to nie wadzi, na ogół spoczywa w szafce, ale jednak. Drugi zżółkł, ale został ewidentnie przegrzany, bo przez zapomnienie został postawiony na dużym gazie...puściuteńki No i nie wiem, czy ta stal zmieniła swoje właściwości oprócz tego przebarwienia, czy tez nie. Funkcjonalność ich nie ucierpiała. Gwoli uzupełnienia - w tym dużym komplecie jest taki fajny zestaw do gotowania na parze - fantastyczna sprawa, warzywa albo kluchy na parze - samo zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 14.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mam garnki Berghoffa 7 lat. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Znalazłam taka aukcję. Warto kupić? Bo cos mi się dużo wydaje.Tzn nie cena tylko tych garów sporo. Bo są inne aukcje z mniejszą ilością elementów a za wyższą cenę..http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=522814607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 11.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja bym mojego Berghoffa za nic nie oddała...tzn. garnków z berghoffa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 12.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ja mam zepptera i w pelni zadowolony jestem, ale oczywiscie cena odstrasza, a poza tym slyszalem, ze nie wszystkim smakuje jedzenie w nich gotowane, wiec rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benek73 01.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Znalazłam na allegro Berghoffa - może ktoś użytkuje te firmę i wyda opinię a może jednak innej firmy kupić ? pomóżcie koleżance Użytkuje garnki BERKENDORF od 3 m-cy i beznadzieja!. Odradzam całkowicie! Uchwyty nagrzewaja sie jak nie wiem co, a na spodzie (od wewnętrznej strony) pojawiły się odpryski, brazowe i czarne plamki! Beznadzieja. Kup Tefala za 600 zł, a bedziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 01.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Znalazłam na allegro Berghoffa - może ktoś użytkuje te firmę i wyda opinię a może jednak innej firmy kupić ? pomóżcie koleżance Użytkuje garnki BERKENDORF od 3 m-cy i beznadzieja!. Odradzam całkowicie! Uchwyty nagrzewaja sie jak nie wiem co, a na spodzie (od wewnętrznej strony) pojawiły się odpryski, brazowe i czarne plamki! Beznadzieja. Kup Tefala za 600 zł, a bedziesz zadowolona. a Berghoff i Berkendorf to ta sama firma??:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Znalazłam taka aukcję. Warto kupić? Bo cos mi się dużo wydaje.Tzn nie cena tylko tych garów sporo. Bo są inne aukcje z mniejszą ilością elementów a za wyższą cenę.. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=522814607 to są chińskie podróbki Berghoffa!!! pytałam tego sprzedawcy i właśnie tak mi odpowiedział ja kupiłam u niego niby oryginalne garnki B, ale są do luftu, nie jestem zadowolona z nich o ile są to oryginalne garnki, to są porażką ostre ranty, niewygodne rączki bleeeee używałam dotąd Zeptera, więc może stąd rozczarowanie niestety moje gary Z nie są dostosowane do indukcji następnych na pewno nie kupię na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 03.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 na allegro mozna kupowac, ale chinszczyzna zawsze bedize nedza, niezaleznie od miejsca zakupu:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Pewnie Ewcia ma juz nowe gary ale jakby co to Berghoff - jest super i są zestawy z przeźroczystymi pokrywkami - mi też pomogli dobrzy Ludzie z forum PS Termometr w pokrywce - potwierdzam, zbyteczny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jak by co, polecam SILIT.Bajeczne gary, w mniej bajecznie cenie, ale za to można je testamentem zostawić potomnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 melduje ,że gary nadal nie kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 BergHOFF. Używamy od ośmiu lat. Będę je chwalił do końca życia. Mojego lub ich ... Potwierdzam że termometry w pokrywkach to zbędny bajer. Garnki mają jedną wadę. O ile to wada jest. Baaaarrdzo długo trzymają ciepło. Jeśli się chce wstawić coś do lodówki, lepiej przelać do innego naczynia. Natomiast między bajki należy włozyć informacje o grzaniu się uchwytów. Jakieś odpryski na dnie, mogą sugerować że gary nie są oryginalnym BergHoFFem. Nasze po tylu latach codziennego używania, maja się praktycznie tak samo, jak po wyjęciu z opakowania. Jedyna usterka jakiej doznały, to stopiony jeden termometr. No ale, jak się wstawia garnek z pokrywką do nagrzanego piekarnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 07.03.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja na Zeptera tez nie narzekam, takie same jak przed wieloma juz laty:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wczoraj dostałam brytfannę BergHOFFa do gotowania na parze (tej nie miałam) - będę ją całować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
home_lover 06.04.2020 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 ja mam garnki Tefala, ale te bez powłoki, całe ze stali nierdzewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 17.06.2020 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Sama muszę kupić garnki, bo stare to niedługo zaczną same gotować bez mojej wiedzy Tylko jak znaleźć dobre i w miarę tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts