kijux 17.11.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, Kupiłem mieszkanie i jestem w trakcie wyboru ubezpieczyciela. Kusi mnie nowa propozycja PZU pod tytułem PZU DOM. W jej ramach ubezpieczeniem zostaje objęta bryła oraz instalacja techniczna wraz z białym montażem. Ponadto ubezpieczenie obejmuje również ochronę z tytułu odpowiedzialności cywilnej. Co myślicie o tej ofercie, opłaca się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 17.11.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Przepraszam ze nie odpowiem na Twoje pytanie ale pisze poniewaz tytul tego tematu nic zupelnie nie mowi gdy przeglada sie tematy.WIecej z tego zlego niz dobrego.Jesli zechcialbys byc ok i zmienic tytul na adekwatny do tego co tu znajdziemuy tak ja jak i zdecydowana wiekszosc forumowiczy bedzie Ci wdzieczna. Jak to zrobic? Klikasz w swoim pierwszym poscie na http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/lang_polish/icon_edit.gif i zmieniasz tytul.Nie wiem na chocby Ubezpieczenie PZU DOM - wasze opinie Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.11.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ... Co myślicie o tej ofercie...? Że jesteś tajnym agentem PZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 18.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A ja mysle ze nigdy wiecej PZU bo to dziadostwo i tyle zeby dostac nalezne odszkodowanie (nie pisze o kombinatorstwie) to trzeba sie z nimi sadzic... Poza tym obsluga klienta jest na poziome : dawaj kase i sie odp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts