Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt NOWOCZESNY pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

Dopiero bedziemy zaczynac budowe (gm Michalowice pod Krakowem), mamy gotowe papiery i przerobki projektu -m.in. łazienka na gorze (bedzie jedna), uklad 2 sypialni, taras nad garazem, zmiany w oknach. Wciaz jedynie nie daja mi spokoju te schody. Nie wiem czy nie sa za strome i i czy sa wygodne i czy nie beda "blokowac" wejscia do salonu...

Witaj

Jeżeli możesz to proszę o kontakt na priv. Ja będę budował Jurajski w Gliwicach. Chętnie podyskutuję o projekcie.

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 161
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam wszystkich "Nowoczesnych" :-)

W maju rozpoczęliśmy prace budowlane nad Nowoczesnym2!!! Jesteśmy na etapie konstrukcji dachu, tzn. czekamy na nią :-P W wolnej chwile wrzucę jakieś fotki. Proszę o zdjęcia domu innych forumowiczów - ładnie proszę :-D

Hej,

poniżej zdjęcia naszego domku z zewnątrz, sprzed chwili. Wg projektu Nowoczesny II, ale ze sporymi zmianami, przede wszystkim z dobudowanym dużym wiatrołapem. Wiem, że nie wszystkim się ten pomysł podobał, ale nie wyobrażam sobie wnętrza bez tego pomieszczenia. Ogród jeszcze niedopracowany, ale wszystko przed nami:) Ciekawa jestem Waszych opinii.

Pozdrawiam serdecznie

DSC_6660.jpgDSC_6658.jpgDSC_6662.jpgDSC_6659.jpgDSC_6663.jpg

Edytowane przez *karina*

• 3 weeks później...
Witaj, Twój dom to cudeńko!!!!U mnie zaczęły ściany iść w górę,napisz mi bardzo proszę czy w trakcie budowy miałaś jakieś niemiłe niespodzianki związane z błędami w projekcie.Mój dom będzie stał kalenicą wzdłuż drogi,taki plan,ale jestem w szoku jak super wygląda Twoje wejście,pozdrawiam

• 3 weeks później...

Dzięki za liczne zdjęcia z realizacji tego projektu. Zawsze byłam ciekawa jak na żywo wygląda, mnie osobiście trochę przerażały skosy, ale widzę że nie jest z nimi aż tak źle :) karina - dzięki za link do bloga, właśnie wnętrza chciałam z ciekawości zobaczyć, moja siostra bardzo chciała ten projekt budować, więc na pewno będzie to bardzo pomocne.

jeszcze raz dzięki i powodzenia w budowach i wykończeniach, projekt jest naprawdę bardzo ciekawy!

• 3 weeks później...

*karina* przepiekny dom :)

tez planowalismy Nowoczeny, ale z roznych wzgledow sie nie udalo

dzieki zdjeciom na forum uswiadomilismy sobie tez, ze ten dom bylby dla nas za duzy

budujemy inny, ale w podobnej bryle i chcemy zachowac ten styl :)

koniecznie z szarymi oknami, bialo-szara elewacja :)

Twoj dom pieknie sie prezentuje :) chetnie obejrzalabym zdjecia wnetrz :) kuchnie, schody :)

elewacja wspaniala :) okna - ach :)

a zielen na dzialce i wielkosc - marzenie :)

GRATULUJĘ :) jest cudnie :)

niech Wam sie dobrze mieszka :)