piotrwzk 14.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dopiero bedziemy zaczynac budowe (gm Michalowice pod Krakowem), mamy gotowe papiery i przerobki projektu -m.in. łazienka na gorze (bedzie jedna), uklad 2 sypialni, taras nad garazem, zmiany w oknach. Wciaz jedynie nie daja mi spokoju te schody. Nie wiem czy nie sa za strome i i czy sa wygodne i czy nie beda "blokowac" wejscia do salonu... Witaj Jeżeli możesz to proszę o kontakt na priv. Ja będę budował Jurajski w Gliwicach. Chętnie podyskutuję o projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sisi1 22.05.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hej,zaczęłam fundamenty Nowoczesnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurkuma 24.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Gratuluję sisi1:) Ja jeszcze walczę z kredytem, ale lada chwila też zaczynam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina1719507783 01.06.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 hej, witam po długiej przerwie, poświęconej ekspresowej budowie i urządzaniu. Mieszkamy już w naszym Nowoczesnym od września i jest super:) Postaram się wkleić fotki niedługo. Kurkuma - fajne zmiany wprowadziliście. Powodzenia z budowami życzę wszystkim! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 07.06.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 to czekamy na te fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koliber811 17.06.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witam wszystkich "Nowoczesnych" W maju rozpoczęliśmy prace budowlane nad Nowoczesnym2!!! Jesteśmy na etapie konstrukcji dachu, tzn. czekamy na nią W wolnej chwile wrzucę jakieś fotki. Proszę o zdjęcia domu innych forumowiczów - ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina1719507783 17.06.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Hej, poniżej zdjęcia naszego domku z zewnątrz, sprzed chwili. Wg projektu Nowoczesny II, ale ze sporymi zmianami, przede wszystkim z dobudowanym dużym wiatrołapem. Wiem, że nie wszystkim się ten pomysł podobał, ale nie wyobrażam sobie wnętrza bez tego pomieszczenia. Ogród jeszcze niedopracowany, ale wszystko przed nami:) Ciekawa jestem Waszych opinii. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 17 Czerwca 2012 przez *karina* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina1719507783 17.06.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 I jeszcze parę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 17.06.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Karinko piekny jest twoj domek,jaki masz kolor okien , szary ? A wewnatz jaki?Wstaw zdjecia wnetrz, powiem ci ze wiatrolap wyszedl super i bardzo pasuje do tego domku,elewacja boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaKuba 04.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Też chętnie zobaczę zdjęcia wnętrz a jak masz czas i ochote to podziel się informacjami na temat budowy tego domu tez i na forum pracowni bo pare osób ma pytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sisi1 06.07.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witaj, Twój dom to cudeńko!!!!U mnie zaczęły ściany iść w górę,napisz mi bardzo proszę czy w trakcie budowy miałaś jakieś niemiłe niespodzianki związane z błędami w projekcie.Mój dom będzie stał kalenicą wzdłuż drogi,taki plan,ale jestem w szoku jak super wygląda Twoje wejście,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.07.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Karina,piękny dom.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.07.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Karina masz może zdjęcia dachu nad garażem -jak jest wykończony? Piękny domek ale i pozazdrościć takiej pięknej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina1719507783 09.07.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za miłe słowa.Jeśli macie ochotę zobaczyć wnętrza, to zapraszam na mój blog, wklejam tam trochę zdjęć:www.makaohome.blogspot.com Niedługo wkleję tam też łazienki i inne fotki.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rrafał 13.07.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Wnętrza Twojego domu są naprawde super! Przytulnie i tak troche dziko:P Masz talent w aranżowaniu pomieszczeń;] Jak sie Wam mieszka w Nowoczesnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birds 31.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Rzeczywiście bardzo ładny dom zarówno w wewnątrz jak i z zewnątrz, dobry wybór pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olawia 31.07.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dzięki za liczne zdjęcia z realizacji tego projektu. Zawsze byłam ciekawa jak na żywo wygląda, mnie osobiście trochę przerażały skosy, ale widzę że nie jest z nimi aż tak źle karina - dzięki za link do bloga, właśnie wnętrza chciałam z ciekawości zobaczyć, moja siostra bardzo chciała ten projekt budować, więc na pewno będzie to bardzo pomocne. jeszcze raz dzięki i powodzenia w budowach i wykończeniach, projekt jest naprawdę bardzo ciekawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurkuma 05.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Karino, pięknie wszystko wyszło!!! Dobudówka świetnie się skomponowała, jestem w szoku jak dobrze wygląda elewacja. Szare wokół okien i garażu to beton? Jakie zastosowaliście okna i drzwi wejściowe?U mnie jak na razie stoi fundament, a tymczasem rozmyślam o wnętrzach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanus 24.08.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam! buduję Galę i mam pytania do Kariny: jaką dachówkę wybraliście? ( turmalin?) i jakie drewno/PCV? na elewację?....Pozdrawiam! Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez bogdanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.08.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 *karina* przepiekny dom tez planowalismy Nowoczeny, ale z roznych wzgledow sie nie udalo dzieki zdjeciom na forum uswiadomilismy sobie tez, ze ten dom bylby dla nas za duzy budujemy inny, ale w podobnej bryle i chcemy zachowac ten styl koniecznie z szarymi oknami, bialo-szara elewacja Twoj dom pieknie sie prezentuje chetnie obejrzalabym zdjecia wnetrz kuchnie, schody elewacja wspaniala okna - ach a zielen na dzialce i wielkosc - marzenie GRATULUJĘ jest cudnie niech Wam sie dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts