ketiso 22.10.2003 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ja także jestem pod wrażeniem dużej mobilzacji Kodiego,ale traktuję ów artykuł jako artykuł o bardzo ciekawej osobie a nie w kategorii sposobu na zdobycie własnego domu. Wydaje mi się ,że takie ciepłe spojrzenie na to spowodować może u bardzo wielu osób rozczarowanie. To tak trochę jak z komandosem ,każdy chce nim zostać ale udaje się to 2 na stu.Tak trzymaj KodiHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ja wprawdzie komandosem (ską) zostać nigdy nie chciałam,ale artykuł o kodziaczku naszym przeczytałam ze wzruszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.10.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 kodi, Chylę czoła i podziwiam !Zazdroszczę jednocześnie zapału i chartu ducha ! I cieszę się razem z Wami powiększoną rodziną ! Całość, MIODZIO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 22.10.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 A u mnie Muratora ani śladu - nie mogę się doczekać tego artykułu - takie rekomendacje. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła się dołączyć do chóru wielbicieli gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 23.10.2003 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Witam Ja jestem z tego gorszego sortu czytelników Muratora (czytaj PRENUMERATORÓW), więc miałem numer 11/2003 dopiero wczoraj. I od razu nerwowe przeglądanie, gdzie jest artykuł o Kodim.KODI -już Ci pisałem kiedyś, że jesteś GOŚĆ (nieprzypadkowo dużymi literami pisane). I nie odwołam tego, choćby mnie przypiekali. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 23.10.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Kodi,pozdrawiam, podziwiam. Jak wszyscy, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 23.10.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Dajcie spokój z tym bałwochwalstwem z waszej strony. To już jest żenująceKodi - pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Dajcie spokój z tym bałwochwalstwem z waszej strony. To już jest żenujące Sympatyczna Twoja wypowiedź to nie jest. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię o wysiłku i efekcie jaki osiągnął Konrad. Możesz być pewien, że te wypowiedzi są szczere. Jak zbudujesz swój dom, poznasz jaki to wysiłek psychiczny, fizyczny i finansowy. Znam Konrada z Forum, oglądałem zamieszczane zdjęcia i trzymałem kciuki by mu sie udało. I dlatego jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.10.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 No i udało się - Murator dotarł, artykuł przeczytałam... Kodi, podziwiam Twoje samozaparcie. mnie się buduje komfortowo, w Twoich warunkach pewnie żadne z nas nie podjęłoby się budowy... tym większe brawa... Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 23.10.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ja także jestem pod wrażeniem dużej mobilzacji Kodiego,ale traktuję ów artykuł jako artykuł o bardzo ciekawej osobie a nie w kategorii sposobu na zdobycie własnego domu. Wydaje mi się ,że takie ciepłe spojrzenie na to spowodować może u bardzo wielu osób rozczarowanie.To tak trochę jak z komandosem ,każdy chce nim zostać ale udaje się to 2 na stu. I właśnie dlatego takie atykuły są potrzebne. Bo to rzetelna opowieść, jak było trudno i ile to wszystko może kosztować wysiłku. Podziwiam Kodiego, a Muratorowi jestem wdzieczna za taki artykuł. Mi potrzebne właśnie takie, PRAWDZIWE słowa o budowaniu. A z tymi 2 na 100, zgadzam się w pełni. Tyle tylko, że uważam, że to wynika z tego artykułu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Kodi podziwiam twoje samozaparcie..... Gratuluje narodzin córeczki[/b[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.10.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Kodi udowodnił, że sprawy trudne załatwia od ręki, na niemożliwe trzeba sekundę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.10.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Aga J.G, Ketiso, Opal, Maco, gaga2, Benicio, apeska, tomek1950, kksia, Teska, S.P - dziękuję Wam serdecznie. Mnie również podnosi to na duchu. Buduje się dla siebie, ale jeśli inni mogą z tego skorzystać to tym bardziej jest to miłe. Yogi66 - pozwól wyrażać opinie innym. Nikt, nikomu nie narzuca co ma pisać. Skoro mi gratulują to faktycznie tak jest i ja im za to szczerze dziękuję. Yogi - też Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.10.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 miałem coś naskrobać - chyba już daaaaaaaaaaaaawno coś piasłem przy okazji dyskusji za ile można postawić dom. Oj, chyba się pomyliłem - a wtedy mógłbym się założyć, że się nida.Gratulacje, szczerze zazdroszczę, bo ja tylko sprzątam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Yogi czy ty uważasz że my się tu podlizujemy czy co ???Gratulujemu Kodiemu bo to nareszcie artykuł o kimś kogo znamy. Łatwo się buduje jak się ma kupę kasy na koncie i nie trzeba sie o nic martwić no może o to jaki tynk wybrać itp.Jeśli czytasz forum to wiesz na pewno że większośc z nas nie ma zbyt dużych pieniędzy na budowę i dlatego gratulujemy Kodiemu a dzięki temu sami podnosimy sie na duchu że nam też się uda.Pozdrawiam wszystkich Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 29.10.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Dajcie spokój z tym bałwochwalstwem z waszej strony. To już jest żenujące Yogi przyznaj się, że zżera cię zazdrość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 29.10.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 no i potwierdziła się moja teoria, że zawsze znajdzie się jakiś Yogi, który musi dokopać - samo życie Kodi większość cię jednak podziwia i gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 29.10.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Kodi, jestes boski pod każdym wzgledem!!! Życzę sobie (pracuje nad tym) i innym Paniom takiego udanego egzemplarza mężczyzny. Kodi, my budujemy tak jak Ty i poprostu mamy teraz dowód, ze naprawde moze sie udać. Naprawdę gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 29.10.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Zazdrość mnie nie zżera. Wycinków prasowych ze swoimi zdjęciami i wypowiedziami nie zbieram, na magnetowid też się nie nagrywam a mogło to juz być spore archiwum.Wzbudzacie tylko moje zażenowanie waszym poziomem drodzy forumowicze. O tym jak Kodi budował dom wiecie od prawie 2 lat. Wystarczy poczytać jego dziennik budowy i liczne jego rzeczowe wypowiedzi. Przyjmowane to było spokojnie a co się stało teraz?Wystarczyło przeczytać o Kodim artykuł i już Supermann to przy nim Pietaszek !!!! Czy coś się zmieniło w międzyczasie? Otóż nic sie nie zmieniło. Tylko Murator napisał to co odwiedzający forum mogli już dawno przeczytać. Na forum nie uczestniczę aktywnie swoimi wypowiedziami. Czerpię za to łapczywie z Waszych doświadczeń. Może własnie dlatego zachowałem pewien umiar w swoich wypowiedziach? By nie było niedomówień. Ten tekst dedykuję absolutnie nie Kodiemu, którego uważam za rzeczowego, dążącego wytrwale do wytyczonego celu faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 29.10.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Dziękuję wszsytkim za miłe słowa, tym bardziej że mój dziennik i artykuł podnosi na duchu. Fajnie że udowodniłem kilku osobom, sobie i rodzinie że można a ten artykuł to w pewnym sensie taka nagroda i uwieńczenie mojej budowy. Yogi - jasne że nic się nie zmieniło. Dalej jestem kodim. Nie wygrałem w totka 6mln żeby robić niewiadomo co. Forumowicze mi gratulują i fajno jest. I zawsze mówiłem, że forum to prawie jak rodzina i niech tak pozostanie.Dzięki, że korzystasz także z mojej wiedzy. Nawzajem się ciągle czegoś uczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts