czesia 17.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Cześć! Szukam kogoś kto buduje lub już zbudował dom według projektu z Muratora LEŚNA POLANA. Ja jestem w trakcie budowy i byłoby miło gdyby ktoś się odezwał i przesłał jakieś zdjęcia... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel pinderski 30.11.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Witam serdeczne. Jam mam tez zamiar budować ten domek tylko dopiero na wiosnę, mieszkam koło Rzeszowa, tel, 512121105 może się skontaktujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj_anna 08.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Właśnie kupiliśmy z mężem dom wybudowany wg projektu "Leśna Polana". Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia. Domek jest super a skosy na poddaszu wcale nie są takie straszne. Pozdrawiam. aj_anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts