angi 17.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 kupiłam płytę indukcyjną tak przynajmniej myślałam, do dziś, została zakupiona przed wakacjami, ale rozpakowana dziś, okazało się, że to nie jest indukcja, co mam robić pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dobrze, że w paczce jest jakakolwiek płyta, a nie cegła najlepiej skontaktować się z sprzedawcą i wyjaśnić sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 18.11.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 byłam u sprzedawcy, ma się tym zająć, ale powiedziął, niedobrze, że nie sprawdziłam co dosrałam i, że tyle czasu minęło, mam z tym wielkiego mola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 byłam u sprzedawcy, ma się tym zająć, ale powiedziął, niedobrze, że nie sprawdziłam co dosrałam i, że tyle czasu minęło, mam z tym wielkiego mola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts