JarzyQ 17.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, ile placiliscie za kuchnie, chodzi mi o meble (z montażem) no i z jakiego materialu (drewno, lakier, okleina)?? Powiedzcie jaka macie powierzchnie ile cargo itp. mi jeszcze nie zrobili wyceny poniezej 25tyś za same meble (lakier) a mam tylko ok 9m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 17.11.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To moze pokazesz projekt, napiszesz na jakich okuciach i opiszesz jakie masz inne rozwiazania zastosowane w tych meblach i mozliwe, ze sie wszystko wyjasni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 17.11.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jedno cargo wysokie (230cm) jedna szafka narozna z wyjezdzanym srodkiem, reszta wszystko na szufladach, no i gorne szafki lamane. ciezko powiedziec a nie mam projektu w formie elektronicznej a to co mam na papierze nie da sie nawet zeskanowac. jezeli chodzi o fronty to wszystko lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 17.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 10 tyś, kuchnia jak w naszym dzienniku, link w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts