Gość hatrick 18.10.2003 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Mam małe mieszkanie w starym budownictwie 33m2. Pokój 22m2, a kuchnia 11m2. W tej chwili mam piec węglowy. mam zamiar zamienić go na gaz lub prąd. Poradzcie co tańsze? Jaki piec byłby najlepszy marka (niedrogi)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość hatrick 19.10.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 A gdybym chciał zostać przy gazie to jaki piec gazowy polecalibyściena moje mieszkanie. Grzejniki już mam 3 szt, dwa duże i jeden mały. Chciałbym poznać również koszt tego pieca gazowego (mniej wiecej).Pozdrawiam i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb 19.10.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Zdecydowanie gazowy. Pamiętaj, że po zakupie musisz opłacać eksploatację. Poszperaj w internecie i poproś doradcę handlowego żeby coś wyważył pomiędzy kosztem eksploatacji a zakupem.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts