Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szare płytki na zewnątrz, pilnie potrzeba ratunku

tosinek

Recommended Posts

byłaś w Platformie?.......

są na bartyckiej i na Trakcie Brzeskim 36 w Wesołej

może tam coś mają?

Pytanie tylko czy aby czasem z wesolego kosmosu nie jest za daleko na Bartycka.

Tu wlasnie mamy wzorcowy przyklad nie pisania miasta w jakim urzeduje forumowicz.

Ludzie uzupelniajcie w swoich profilach miejscowosc, wiadomo odrazu w okolo jakiego regionu toczy sie rozmowa o np. dobrej/zlej firmie, budowie, materialach, pogodzie i kto wie czym jeszcze. Natomiast udzielajac wam odpowiedzi co gdzi mozna kupic nie trzeba sie dopytywac - a skad jestes lub po udzieleniu odpowiedzi wy nie bedziecie musieli pisac - wszystko fajnie la ja mieszkam w drugiej czesci kraju.

To forum z zalozenia ma ulatwiac nam wszystkim zycie i to robi calkiem niezle, jednak nie utrudniajmy go sobie sami.

Pozdrawiam

tosinku my tez wymyslilismy sobie szare plytki na taras i schody wejsciowe,

ale szukalismy ich zdecydowanie dluzej, bylo kilka podejsc,

kilka razy kupowalismy po jednej plytce ktora wydawala sie bardzo odpowiednia,

ale po przymiarce do elewacji okazywalo sie ze ....to nie to,

byly jakies odcienie bezu, zieleni, blekitu...

a my szukalismy po prostu szarej :-?

w koncu kupilismy jakies w leroy merlin ladne, pasuja,

ale malo praktyczne :-?

http://foto0.m.onet.pl/_m/b222251349a80b91f2d82b58534a93b0,10,19,0.jpg

byłaś w Platformie?.......

są na bartyckiej i na Trakcie Brzeskim 36 w Wesołej

może tam coś mają?

Pytanie tylko czy aby czasem z wesolego kosmosu nie jest za daleko na Bartycka.

Tu wlasnie mamy wzorcowy przyklad nie pisania miasta w jakim urzeduje forumowicz.

Ludzie uzupelniajcie w swoich profilach miejscowosc, wiadomo odrazu w okolo jakiego regionu toczy sie rozmowa o np. dobrej/zlej firmie, budowie, materialach, pogodzie i kto wie czym jeszcze. Natomiast udzielajac wam odpowiedzi co gdzi mozna kupic nie trzeba sie dopytywac - a skad jestes lub po udzieleniu odpowiedzi wy nie bedziecie musieli pisac - wszystko fajnie la ja mieszkam w drugiej czesci kraju.

To forum z zalozenia ma ulatwiac nam wszystkim zycie i to robi calkiem niezle, jednak nie utrudniajmy go sobie sami.

Pozdrawiam

jadłam z Tosinkiem szarlotkę u Zuzzy - obie mamy blisko na Bartycką ;)

Aga ma rację Wesołu kosmos jest blisko i Agi i Zuzy, na Bartycką mamy blisko, wystarczy przejachać most Siekierkowski a co do poszukiwań -tak to u nas jest trzeba szybko podejmować decyzję - w każdym razie ja, bo mój chłop to odejmuje decyzje długo .

Halszko dzięki za zdjęcie ale ten szary jest za jasny, ale pojeżdzę i popatrzę.

Aga ma rację Wesołu kosmos jest blisko i Agi i Zuzy, na Bartycką mamy blisko, wystarczy przejachać most Siekierkowski a co do poszukiwań -tak to u nas jest trzeba szybko podejmować decyzję - w każdym razie ja, bo mój chłop to odejmuje decyzje długo .

Halszko dzięki za zdjęcie ale ten szary jest za jasny, ale pojeżdzę i popatrzę.

Tosinka,

Ul. Kosmatki 12 ( przy moście Siekierkowskim. Pytaj o panią Ewę ( szefową hurtowni) i powiedz, że jesteś odemnie.

Mówisz i masz :) Myślę, że ona coś poradzi.

Zjeżdżasz z Siekierkowskiego na Wał ( w kierunku wyjazdu z W-wy) i na drugich światłach robisz zawrotkę o 180 a potem od razu zjazd w prawo i w lewo w kierunku mostu. Jedziesz taką równoległą uliczką do Wału . Za zakrętem zobaczysz duży hangar oflagowany reklamami płytkarzy.