goga81 18.11.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 (edytowane) . Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez goga81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 19.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 To ja może pierwsza, dzś znalazłam Twój dziennik i cieszę się, że budują się kolejne Koniczynki My budujemy pod Warszawą Koniczynkę 2(G) i już ją wykańczamy. Przed Wami jeszcze piękna droga do osiągnięcia celu jaki sobie postawiliście, oby obfitowała w same szczęśliwe chwile i w dzienniku nie musiały pojawiać sie "diabełki" a same "uśmieszki radości" tego życzą budowniczy Koniczynki, Ciepłe pozdrowienia, Agnieszka&Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 powodzenia mam tylko jedno pytanie: Zlikwdowaliśmy jedno okno dachowe w sypialni przy garderobie, gdyż dwa wydały nam się zbędne. w tym pokoju na bank jest jedno okno, a drugie jest na klatce schodowej, wiec które zlikwidowaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 hihihi a juz muslałam ze cos zle zrobilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts