petrus65 18.11.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witajcie Jaki typ farby zastosować na suficie w łazience? Połowa sufitu jest normaalnie otynkowana, reszta jest z płyt GK. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ja zastosowałem farbę Maleinak z firmy Dekoral.Jest to farba przeznaczona do pomieszczeń wilgotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plulka 18.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam, ja zastosowalem farbe gruntujaca 'sniezka grunt" i na to 2x farba docelowa do pomieszczen wilgotnych tzw farba silikonowa tez "sniezki" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dawaliśmy specjalną, "antygrzybową", ale nie pamiętam z jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 19.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Duluxa do malowania łazienek i kuchni (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa). Też miałem płyty i tynk w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts