petrus65 18.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witajcie Chcę przykleich mały fragment GK do ścianki z gazobetonów. Czy mogę to zrobić klejem lub zaprawą do gazobetonów? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witajcie Chcę przykleich mały fragment GK do ścianki z gazobetonów. Czy mogę to zrobić klejem lub zaprawą do gazobetonów? dzieki Nie wydaje mi się aby były jakieś przeciwskazania (chyba, że ktoś je znajdzie). Mały jest jednak rzeczą względną. Na pewno lepiej do tego się nadaje klej do płyt G-K. Może jednak lepiej kupić mały woreczek? Gips pewnie też byłby na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 21.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jest Klej gipsowy, 20kg, czy są mniejsze nie wiem, mieliśmy z Intergrąd - super mocny, -wg. nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts