Paolka 18.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam wszystkich W prawdzie dołaczyłam do Was jakiś czas temu, jednak do tej pory byłam jedynie biernym uczestnikiem forum, szukałam pomysłów, podglądałam Wasze budowy i ich efekty i po cichutku Wam zazdrościłam wyrastających ścian i wspaniałych pomysłów na wykończenie swoich metrów. Byłam i jestem lajkonikiem w tej dziedzinie, ale dzieki Wam jestem już dużo mądrzejsza.... Wkrótce zaczynamy powolutku wykańczać nasz domek (albo on nas ). Mam nadzieję że będę mogła liczycna Wasze dobre rady. Pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witaj ja na pewno pomogę - pytaj dużo radości przy wykańczaniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.11.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witam wszystkich ......... Pomożecie??? nooo, ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witaj. Fajny avatar. Nie widziałam takich okazów w Kielcach Może to okaz z okolic Bukówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 02.12.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witaj. Fajny avatar. Nie widziałam takich okazów w Kielcach Może to okaz z okolic Bukówki? Dokładnie, nawet bardziej z okolic Barwinka Ale widzę że oboje lubimy zwierzątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Raczej obie - jestem kobitą Na Barwinku mieszkałam 12 lat temu. W jedynce. Od tej pory zmieniłam adres chyba z 5 razy, ale do dziś pozostał mi sentyment do tego osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts