mapan 20.11.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Powiem tak - gdyby myśliwstwo wyglądało w ten sposób, że gostek wychodzi na trzy dni do lasu z łukiem czy kuszą, tropi to co ma upolować, musi przechytrzyć zwierzaka to może wtedy sam bym tego chciał spróbować. A dlaczego łuk czy kusza maja byc lepsze od drylingu? jak natura to natura. Ofiarę trzebaby dogonic o własnych siłach (dla ortodoksów boso!), rzucić się do gardła i zdusić własnymi zębami. Ćwiartowanie ofiary nożem niedopuszczalne, tylko szarpanie kłami i pazurami, a mięso należy spożywać na surowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 i tu sobie wyobraziłem Kalisza na polowaniu na zająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 20.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Powiem tak - gdyby myśliwstwo wyglądało w ten sposób, że gostek wychodzi na trzy dni do lasu z łukiem czy kuszą, tropi to co ma upolować, musi przechytrzyć zwierzaka to może wtedy sam bym tego chciał spróbować. A dlaczego łuk czy kusza maja byc lepsze od drylingu? jak natura to natura. Ofiarę trzebaby dogonic o własnych siłach (dla ortodoksów boso!), rzucić się do gardła i zdusić własnymi zębami. Ćwiartowanie ofiary nożem niedopuszczalne, tylko szarpanie kłami i pazurami, a mięso należy spożywać na surowo. No to jak już aż tak radykalnie to może łukiem zrobionym wlasnoręcznie. Też powinno przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 20.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ważne, żeby cięciwa była z baraniego jelita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 20.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A lepsza będzie z naszego górskiego czy z merynosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 20.11.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ważne, żeby cięciwa była z baraniego jelita dobrze, że nie ze swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.