pawlok 05.05.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam. Z racji że dużej mierze za waszą namową uparłem sie na kłądzenei rur co na warstwie styropianu - to poprosze o wyjasnienie mi bym mógł to jednozancznie zakopmunikować do wykonania instgalatorowi.Czym mocowaliście rurki pex do styropianu? Może jakieś www z instrukcją pokazująca tą technologie? Jareq w innym wątku mi odpisał że szpilkami długimi od podłogówki. Czy jakieś inne propozycje? pozdrawiamPawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 05.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 U mnie były upinane spinkami do podłogówki, a gdzieniegdzie zostały przytrzaśnięte jakimiś cegłami i innymi ciężarkami, co by je ustabilizować. Mój hydraulik był sceptycznie nastawiony do tego pomysłu, a jednak się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 28.06.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chciałbym wszystkim podziękować za rady udzielone w tym wątku.Ostatecznie mam insatlacje otulone w warstwach styropianu z czego jestem zadowolonyPawlok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts