granat110 18.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam wszystkich , mam pytanie jak się mocuje zawiasy do metalowej futryny bo futrynę i zawiasy mam osobno. Powiem tylko że zawiasy są wkręcane a na ościeżnicy otwory są zaślepione i nie mam pojęcia czy te zaślepki się wyciąga czy zawias wkręca się w zaślepki? Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.11.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Zaślepki wykręcasz.wkładasz w szczeliny zawiasy i przykręcasz śrubami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 18.11.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 u mnie to były zaślepki plastikowe oczywiście trzeba je wyjąć i wkręcić zawiasy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
granat110 19.11.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Srubami nie przykręcę bo niby jak, ten zawias ma gwint taki jak śruba do drewna rozumię że po wyjęciu zatyczek wkręcę je w ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts