reno1980 18.11.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 mam dach odeskowany i przykryty papą polozne łaty a w czwartek zakladaja dachowke a przez naiblizsze dni bedzie padac jestem podłamany ,jakie minusy wynikają z kladzena gdy snieg na dachu? będą sie teraz fachowcy grzebac dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Poza faktem, że można z dachu zjechać tudzież, że nie da się używać elektrycznych narzędzi jak śnieg napierdziela - innych wad nie widzę Będzie dobrze, po niedzieli ma się ocieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomik78 19.11.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jestem na tym samym etapie kładzenia u mnie fachowcy zaczęli we wtorek jak nigdy śledzę prognozę pogody a dzień zaczynam wyglądaniem za okno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 19.11.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 witam "na marginesie: swietem jest instalowanie "wroblikow"." możesz doprecyzowac o cochodzi. czy chodzi o wróblówki- i dlaczego to "świeto" małgoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts