caty 17.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 http://www.dom-jednorodzinny.pl/?p0=10&p1=14&o=660#rzuty_ Co drodzy Forumowicze myślicie o tym domku, wszystkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 17.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Tylko czego oczekujesz od domu? Z zewnątrz przyjemny, zgrabny domek, lubie takie. Ma zadaszony podcień wejściowy i kawałek zadaszonego tarasu - to atuty. Nie ma garażu - to dla mnie mankament...Góra całkiem przyjemnie rozplanowana, bez udziwnień i strat powierzchni.Na dole jak na mój gust mały salon (ale ja lubie przestrzeń), ale połączony zdgarnie z kuchnia i do tego wyjście na taraz bezpośrenio z kuchni, bardzo fajna sprawa (u mnie niestety nie ma).Pomieszczenie gospodarcze malutkie, ale jesli kocioł będzie w łazience na dole to da sie żyć, tylko wtedy na dole dałbym prysznic a nie wannę. W każdym razie przyda się domek ogrodowy lub wolnostojący garaż, na narzędzia, kosiarke i wieeeeele innych pierdołek... Ale moim zdaniem zgrabny i sensowny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caty 17.01.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Bar dziękuję ci z odpowiedz, oczekuję od domu by był prosty w budowie , nie wiem czy ten można za taki uznać, na pewno gdy go wybierzemy zrezygnujemy z balkonu. No i rzeczywiście nie ma mieszczenia co, za to bardzo podoba nam się sam rozkłąd pomiesczeń - własciwie prawie nic nie zmieniłabym Jeśli chodzi o łazienkę na dole, to na pewno będzie w niej tylko prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 17.01.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Domek jest stosunkowo prosty i jak sądze dość tani w budowie. Tylko co teraz jest tanie w budowie?...... ) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caty 17.01.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To fakt, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 1. Fajna duża kuchnia z jadalnią. Ma bezpośrednie wyjście na taras - baaardzo przyjemna rzecz. 2. Salon - w jaką stronę skierowane będzie okno? Jeśli na wschód - salon może być trochę ciemnawy. 3. Malutkie pomieszczenie gospodarcze. 4. Ten balkonik. Ja bym z niego zrezygnowała, ale okno zrobić typu porte-fenetre. Ogólnie - moją uwagę najbardziej przyciąga kuchnia. Jakoś najlepiej udała się architektowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bhpekspert 234 19.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Poszukuję jakichkolwiek info. na temat domu z projektu LK&234. Mamy już działeczkę , ale wielki strach przed nami może jest ktoś, kto mógłby wypowiedzieć się o kosztach i tak dalej. Co sądzicie o tym projekcie? http://www.extradom.pl/projekt-domu-LK234-ID-2915.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bhpekspert 234 19.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Niewielki 108 m 2 domek, ale może ma ktoś kosztorys? Jaki jest koszt wykończenia wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 26.01.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Odświeżam temat, bo bardzo spodobał mi się ten domek. Jest ktoś kto go buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 26.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wklejam raz jeszcze link do projektu http://www.lk-projekt.pl/lkand234-produkt-12.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 07.02.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Szukam od dawna projektu idealnego lub chociaż bliskiego ideałowi i mam kilka swoich typów, ale to nadal nie jest to. Moje wymagania- dom tani w budowie, powierzchnia użytkowa 110-120 m, dach dwuspadowy. Nie zależy mi na balkonach, wykuszach i tego typu bajerach. Jedyny mój kaprys to duży taras z podcieniem. Widziałam dom z takim tarasem na żywo i absolutnie się w nim zakochałam -niestety projekt był za duży jak na moje możliwości finansowe. Z tego co zauważyłam wiecej jest parterówek z takim tarasem, ja jednak zdecydowałam się na dom z poddaszem. Zależy mi tez na dodatkowym pokoju na parterze-( może być mały). Reasumując- dom 110-120 m, na parterze 2 pokoje, na górze 3 sypialnie. Idealnie byłoby gdyby była jakaś garderoba, ale zdaję sobie sprawę ,że ciężko na tak małej powierzchni wygospodarować miejsce na garderobę. Będę wdzięczna za pomoc Na razie wygrywa http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/1812-lka234.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts