jambrozy 19.10.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 http://www.informatorbudowlany.pl/07galeriakonkurs/index.php?dzial=show&id=15Polecam wszystkim zamieszkiwanie z dala od zgiełku miejskiego.Jeśli ktoś ma wątpliwośći użyczę pozytywnej argumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 20.10.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Jestem pod ogromnym wrażeniem!!!Kocham takie niskie, rozłożyste, przestronne i jasne domki. Zazdroszczę Ci tego gąszczu wokół. Na naszej działce zadomowiły się dopiero 2 sosenki samosiejki:-) ale w przyszłości zamierzamy oddzielić się ściana zieleni od reszty świata.Gratuluje i życzę wielu miłych chwil spędzonych w domku. Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 20.10.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Jeszcze jedno - rewelacyjne zdjęcie. Czym pstryknięte??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 20.10.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Bardzo ładny dom, zawsze mi się takie podobały, ale wyznacznikiem jest tutaj wielkość działki........może drugi taki będzie pozdr..G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 bardzo mi się podoba - a do tego położenie - pozazdrościć.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambrozy 21.10.2003 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dzięki za miłe komentarze. Joanna pstryknięte cyfrówką 4 Mpx i docięte. Domek jest dość duży.Wykonany w technologii konstrukcji drewnianej-jak na zwolennika zdrowego zamieszkiwania przystało. Działka ponad 3000 m2 jest co kosić. Pobudowałem trochę domów - moge służyć radą - jeśli ktoś chce? Na razie pozdrawiam wszystkich - idę oglądać wasze realizacje i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.11.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 .....pięęęęęęęęękna parteróweczka.... uwielbiam takie domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 01.11.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 nie ma co gadac dom extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 04.11.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Moje gratulacje !!! zawsze chciałem mieć taki domek, ale wyszło nieco inaczej. Raz jeszcze gratuluję i ... NAPRAWDE SUUUUUUUUUUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambrozy 12.11.2003 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Dziękuję kolejnym oglądającym. Wkrótce wrzucę kilka fotek wnętrz. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 28.11.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Bardzo ładny dom i otoczenie godne pozazdroszczenia... Ten taras pod dachem bardzo mi się podoba. Napisz coś więcej, jaka powierzchnia? Może jeszcze zdjęcie z innej strony?Jaką dachówkę masz na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 29.11.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Tak, otoczenie super i można tylko powzdychać kiedy u nas takie urośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xpres 09.12.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Taki zawsze chcialem miec a postawilem Manuele z Archipelagu bo mnie szwagier przegadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.12.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 nie ma co gadac dom extra dołączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velde 13.01.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Kurcze, masz dom moich marzeń! Napisz coś więcej- PROSZĘ. Ile go budowałeś, jaki metraz i jak możesz to ile cię to cudo kosztowało [chociaż mniej więcej] ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 powiem tylko:wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambrozy 29.02.2004 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Nie było mnie trochę - przepraszam.Rzadko jestem on-line.Trochę odpowiedzi:- dom budowałem około 1 roku,- ma 250 m2 p.u.,- koszt budowy około 1500-2000 zł za 1 m2, trudno to określić. Ostatnio pisałem, że zaproszę was do wnętrz. Zapraszam.Na początek - przedsionek. Z drzwi wejściowych widać Puszczę Bukową.Przecież mieszkam na polanie leśnej.Może trochę refleksji:- czy warto budować w kiepskich lokalizacjach?,- może warto mieć wakacje-kontakt z naturą, każdego miesiąca, tygodnia i dnia?- trochę wyrzeczeń, trochę uciążliwości - ale warto! A teraz zapraszam do środka. Pozdrawiam wszystkich. http://www.informatorbudowlany.pl/07galeriakonkurs/index.php?dzial=show&id=51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 29.02.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Domek przepiękny, okolica cudowna. Ja też sądzę, że jednak warto mieszkać w takim pięknym miejscu, chociaż pewnie codziennie trzeba robić dziesiątki km do pracy czy w inne miejsca. Ale warto. Ja jeszcze nie mieszkam w swoim domku, ale też myślę, że warto mieć "wakacje" cały rok Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 29.02.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Pobudowałem trochę domów - moge służyć radą - jeśli ktoś chce? No tak, takiemu to dobrze . Zbudował dom dla wroga, dla przyjaciela i duży, parterowy z dala od miejskiego zgiełku - dla siebie . Piękny dom! Duży wiatrołap, gres polerowany, pięknie, pięknie! Czekam na dalsze zdjęcia. Za jakieś dziesięć lat też sobie postawię parterowy, bo ten, który obecnie stawiam, nie jest domem moich marzeń Możesz przedstawić rzut domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambrozy 29.02.2004 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 OK, jeśli się Wam podoba to zapraszam do kolejnych odwiedzin.Teraz łazienka.Jak widzicie lubię duże przeszklenia - również w łazience.Kąpiel w świetle księżyca w warunkach polskich, nawet w zimie. To jest to.Po drugiej stronie łazienki jest wanna narożna.Na razie.http://www.informatorbudowlany.pl/07galeriakonkurs/index.php?dzial=show&id=52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts