petrus65 19.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witajcie Deweloper oddał mi mieszkanko. W miejscu gdzie będzie zlewozmywak w ścianie są zatyczki na rurkach. Tzn., że muszę kupić jakieś zaworki? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 19.11.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tak - do nich dokręcisz elastyczne przewody do baterii. Zakładam, że główny zawór na instalacji za wodomierzem jest zakręcony?! Nie wiedziałem że deweloperzy aż tak oszczędzają na wyposażeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 19.11.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tak - do nich dokręcisz elastyczne przewody do baterii. Zakładam, że główny zawór na instalacji za wodomierzem jest zakręcony?! Nie wiedziałem że deweloperzy aż tak oszczędzają na wyposażeniu. a jednak, gnojki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.11.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A tam od razu gnojki.Pewnie tak było ustalone. Pamiętaj, żeby przed odkręceniem tych zatyczek zamknąć główny zawór wody i mieć przy sobie wiaderko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Pamiętaj, żeby przed odkręceniem tych zatyczek zamknąć główny zawór wody i mieć przy sobie wiaderko i popsułeś całą niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 19.11.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Gorzej jakby zrobili tak z gazem i na klucz zamknęli zawór główny. Trzebaby było szybko kuchenkę podłączać i to przy otwartych oknach bo wiaderko w tym przypadku nic nieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 19.11.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tak - do nich dokręcisz elastyczne przewody do baterii. Zakładam, że główny zawór na instalacji za wodomierzem jest zakręcony?! Nie wiedziałem że deweloperzy aż tak oszczędzają na wyposażeniu. a jednak, gnojki dzieki Zaraz gnojki Nie widzialem jeszcze (moze wogole niewiele widzialem) mieszkania w stanie developerskim z zaworami do przylaczy. Zwyczajowo sa korki i tyle. W zasadzie to bardzo dobrze bo, developer pakowalby jedne z tanszych zaworow, bez sitek i wrazliwe baterie szlak w takich okolicznosciach trafia dosc szybko. Poza tym po co mialbys placic za taki zaworki? Pamietaj tez ze wymiary gwintow sa rozne czasem potrzebujesz 0,5' czasem3/4' itp. a developer zapewne mialby to w glebokim powazaniu a Ciebie wtedy szlak bedzie trafial ze zaplaciles za cos co muszi wymienic. O i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts