prono 19.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Przy okazji szukania kaloryczności węgla znalazłem to: http://student.agh.edu.pl/~robxt/articles/energetyka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.11.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 z tego co pamietam, to studenci odżywiają się wszystkim, więc i wegiel może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 20.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Tam na końcu pisze, że odzywianie weglem jest uzasadnione jedynie ekonomicznie. I ja sie z tym zgadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 20.11.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Najlepsze jest to: Czy pijąc duże ilości wody nie musimy się odżywiać? Aspekt energetyczny. Już szukają jakby tu nie jeść, tylko pić i żyć... A propos przypomniało mi się rozwinięcie skrótu wydziału na AGH WNiG (normalnie Wiertnictwo Nafty i Gazu, wśród studentów bardziej znane jako: Wiecznie Najebani i Głodni [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts