YEYO 19.10.2003 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Szkoda, że nie ma takiego zestawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 19.10.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Ja myśle że jednak wykonawca Dlaczego ??? Bo to wykonawcy robią nas najczęściej w trąbe a my sobie na to pozwalamy !!! A po drugie to dajemy się omamić ich zapewnieniom o fachowości i rzetelności. Więc kto jest jest inteligentny a kto naiwniaczek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.10.2003 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 A i z ekxpertami różnie bywa. Jak ktoś ma nie ukończone 25 lat to ma 24, a 24+25 to 49 a nie 50. Pytanie 53 do kitu. Pytanie 59 też do kitu miejsce zawieszenia ciężarka dokładnie w połowie między 1 i 2. Nasi eksperci na budowach też naciągają jak im wygodniej. Pozostaje tylko inwestor, który płaci za mały IQ wykonawcy i experta duuuuużo pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 19.10.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 A i z ekxpertami różnie bywa. Jak ktoś ma nie ukończone 25 lat to ma 24, a 24+25 to 49 a nie 50. Pytanie 53 do kitu. Pytanie 59 też do kitu miejsce zawieszenia ciężarka dokładnie w połowie między 1 i 2. Nasi eksperci na budowach też naciągają jak im wygodniej. Pozostaje tylko inwestor, który płaci za mały IQ wykonawcy i experta duuuuużo pieniędzy Nic z tego nie kumam ! (jakie pytanie 53, 59...) Pewnie dlatego że nie oglądałem TVN Chyba że coś z moim IQ nie tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 a forum przeglądasz ?tutaj masz link do testu n IQ. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16780&sid=c856bdab75b2b3146430b0eb3ed5068a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 19.10.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Dzięki "Gościu" - już wszystko jasne A już myślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtn 19.10.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 A i z ekxpertami różnie bywa. Jak ktoś ma nie ukończone 25 lat to ma 24, a 24+25 to 49 a nie 50. Pytanie 53 do kitu. Pytanie 59 też do kitu miejsce zawieszenia ciężarka dokładnie w połowie między 1 i 2. Nasi eksperci na budowach też naciągają jak im wygodniej. Pozostaje tylko inwestor, który płaci za mały IQ wykonawcy i experta duuuuużo pieniędzy Żeby być ścisłym zaoponuję jednak - nie masz racji !!! pytanie 53. Nie chodziło tu o ukończone lata, a o sumę lat. obydwaj rocznikowo mają po 25 lat - z tym, że jeden z nich skończył w czerwcu (czyli 4 miesiące temu), a drugi będzie miał w grudniu - czyli za 2 miesiące - więc w sumie mają 50 lat i jakieś dwa miesiące. Wymagana była mniejsza dokładnośc obliczeń i 50 jest jak najbardziej na miejscu. Pytanie 59. Brawa za spotrzegawczośc. Nagana za niekonsekwencję. Zauwazyłeś, że odległość pomiędzy cyframi 1,2,3 jest nieco większa niż pomiędzy 4 a środkiem cięzkości. Niestety nie jest ona 2 razy większa jak założyłeś. Zmierzyłem dokładnie i wychodzi, że ciężarek powinien się znależć 9/29 pomiędzy 1, a 2 z tym, że jednak zdecydowanie bliżej 1. Więc odpowiedź 1 jest najlepszą z zaprezentowanych. Natomiast jeszcze raz podziwam twoją spostrzegawczośc. I duzu minus dla gościa który to rysował !!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 A ja miałam wątpliwości między "triumfem" a "chwałą". Tak znaczeniowo bliskie, że oba mi pasowały. Wybrałam triumf, a była chwała I punkt w plecy. No i tych dwóch ostatnich obrazków za diabła nie widziałam w telewizorze. Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 20.10.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Wykonawca, nawet prosty człowiek, ma zwykle dużą wprawę w obchodzeniu się z inwestorem.Wie co mówić, aby wyciągnąć pieniądze. Wie jak argumentować aby wybrać najmniej pracochłonny wariant. Wie gdzie i jak oszukać, aby prawda nie wyszła na jaw. Z tego żyje, jest profesjonalistą.Przeważająca większość indywidualnych inwestorów buduje po raz pierwszy (i ostatni). Do budowy ma ponadto stosunek emocjonalny.Wysokie IQ inwestora wyraża się jedynie tym, że próbuje zdobyć niezbędną wiedzę, lub zapewnić sobie dobrych doradców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baal 20.10.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 jest takie stare powiedzenie... parafrazujac "do zawarcia interesu potrzeba dwoch osob: faceta z kasa ale bez doswiadczenia faceta z doswiadczeniem ale bez kasy po pewnym czasie ten facet z kasa jest z doswiadczeniem ale bez kasy a ten z doswiadczeniem jest dodatkowo z kasa..." czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 a ja robiłem test chyba w czasie największego obciążenia netu, bo przy obrazkach pasek z upływem czasu dochodził do 1/3 a nawet do 1/2 przy tych na spostrzegawczość, zanim cuś zobaczyłem Ale wynik no,no całkiem, całkiem - a jaki ? zostawię to dla siebie Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts