Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przypisy do Historii Szałasu ...

Fenix999

Recommended Posts

No nie przesadzajmy z tą godziną zero . Terminowo to jeszcze ok. 6 tygodni , ale wole to zrobic przynajmniej z miesięcznym zapasem . :)

No i niestety stało się dzisiaj , co miało się stać . Już wczoraj zauważyłem pierwsze oznaki , ale myślałem że jakaś krwiożercza komarnica (bo tylko samice kąsają) mnie użarła . Ale rano miałem już drugą i to w takim miejscu... Ale zlekceważyłem to i poszedłem do pracy . Pod koniec dniówki już intesywnie sie drapałem bo miałem atak swędzonki . Poinformowałem zaraz kolege o swoich podejrzeniach , który miał urlop zaplanowany od przyszłego tygodnia , ucieszył się bardzo .

Następnie nastąpiła seria komentarzy w stylu :

- jako ty to bydziesz mioł , wieczno ? Bo na wieczny spoczynek już się szykuj...

albo

- a to dlatego dwa lata temu żeś był nad morzem , bo do piachu żeś się już przyzwyczajoł...

Potem nastąpiły grożby , a to że spala mi szafę i biurko w ramach walki z zarazą , mnie zresztą też przyjdą wypolić :wink:

O 18tej jade na pogotowie potwierdzić wyrok . Dlaczego na pogotowie ? Bo od 13tej juz dzisiaj w przychodni nie przyjmują , fajnie nie ?! :evil: [/b]

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wewnętrzne marmur, na zewnątrz blacha ocynk

Czyli rozsądny kompromis . Nie wiem jeszcze co małża wymyśliła w tym temacie , aż boje sie spytać . Marmurek wewnątrz na pewno będzie , tego mi nie odpuści .

Już mnie uświadomiła "czyś ty ocipiał stary , wiesz ile marmur kosztuje?" , jutro jak zobaczy ten tekst to juz mnie nie posmaruje tym białem świnstwem w miejscach dla mnie niedostępnych...

Jest , jest niestety . W moim wieku w dodatku , zgroza . Ogólnie da się żyć , nawet antybiotyk dostałem (1 dawka na dzień - co to za świństwo że tylko 1/24h) . Tylko te pinkle, najbardziej wnerwia mnie taki jeden w kąciku lewego oka . No i najwięcej mam .... gdzie słoneczko nie dochodzi. :(

Jak na razie to jeszcze nie , zresztą ona przechoidziła wieczną w dzieciństwie w przeciwieństwie do mnie .

Dostałem nakaz eksmisji z łóżka , to jest szykanowanie chorego. :(

tylko z łóżka :o ale masz fajną zonkę, ja bym Cię wysiedliła do mamusi , lub teściowej