Fenix999 30.04.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No nie przesadzajmy z tą godziną zero . Terminowo to jeszcze ok. 6 tygodni , ale wole to zrobic przynajmniej z miesięcznym zapasem . No i niestety stało się dzisiaj , co miało się stać . Już wczoraj zauważyłem pierwsze oznaki , ale myślałem że jakaś krwiożercza komarnica (bo tylko samice kąsają) mnie użarła . Ale rano miałem już drugą i to w takim miejscu... Ale zlekceważyłem to i poszedłem do pracy . Pod koniec dniówki już intesywnie sie drapałem bo miałem atak swędzonki . Poinformowałem zaraz kolege o swoich podejrzeniach , który miał urlop zaplanowany od przyszłego tygodnia , ucieszył się bardzo . Następnie nastąpiła seria komentarzy w stylu : - jako ty to bydziesz mioł , wieczno ? Bo na wieczny spoczynek już się szykuj... albo - a to dlatego dwa lata temu żeś był nad morzem , bo do piachu żeś się już przyzwyczajoł... Potem nastąpiły grożby , a to że spala mi szafę i biurko w ramach walki z zarazą , mnie zresztą też przyjdą wypolić O 18tej jade na pogotowie potwierdzić wyrok . Dlaczego na pogotowie ? Bo od 13tej juz dzisiaj w przychodni nie przyjmują , fajnie nie ?! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.04.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 wewnętrzne marmur, na zewnątrz blacha ocynk Czyli rozsądny kompromis . Nie wiem jeszcze co małża wymyśliła w tym temacie , aż boje sie spytać . Marmurek wewnątrz na pewno będzie , tego mi nie odpuści . Już mnie uświadomiła "czyś ty ocipiał stary , wiesz ile marmur kosztuje?" , jutro jak zobaczy ten tekst to juz mnie nie posmaruje tym białem świnstwem w miejscach dla mnie niedostępnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Halo no i jak zdrówko, jest wieczna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.05.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Jest , jest niestety . W moim wieku w dodatku , zgroza . Ogólnie da się żyć , nawet antybiotyk dostałem (1 dawka na dzień - co to za świństwo że tylko 1/24h) . Tylko te pinkle, najbardziej wnerwia mnie taki jeden w kąciku lewego oka . No i najwięcej mam .... gdzie słoneczko nie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 biedaku współczuję a smarowideł żadnych lekarz nie zapisał ? bo jak mój syn miał ospę to 40 minut zajmowało jego wysmarowanie, a miał zaledwie 4 lata, a co dopiero dorosłego wysmarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.05.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Smarowidło też jest , białe świństwo jakieś , generalnie jestem uwalony na jakieś dwa tygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja pierdziu jednak Cię nie ominęło ale mówiłam, że półpaśca nie bedzie a ślubna przechorowała już, bo w "jej stanie" to chyba niebezpieczne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.05.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jak na razie to jeszcze nie , zresztą ona przechoidziła wieczną w dzieciństwie w przeciwieństwie do mnie . Dostałem nakaz eksmisji z łóżka , to jest szykanowanie chorego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jak na razie to jeszcze nie , zresztą ona przechoidziła wieczną w dzieciństwie w przeciwieństwie do mnie . Dostałem nakaz eksmisji z łóżka , to jest szykanowanie chorego. tylko z łóżka ale masz fajną zonkę, ja bym Cię wysiedliła do mamusi , lub teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.05.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ale te wasze chłopy biedne . Chcociaż z drugiej strony , do mamusi, hmmm... dobre obiadki he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 03.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Współczuję tej ospy, zyczę szybkiego powrotu do zdrowia (i łóżka własnego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.05.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dziękuję Dzisiaj rano mnie połamało w dodatku, to pewnie z tego spania byle gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 doberek niestety ospa w wieku po dziecięcym to może ciężko przebiegać ale życzę żeby jednak tak nie było, tylko grzecznie proszę w domku leżeć, żeby jej nie zaziębić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 boję się tu teraz przychodzić.........................to mocno zakaźne paskudztwo....... obiecaj ,że nie kichniesz na mnie swędzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.05.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Eeeeee Ciiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... musiałaś mi przypominać o swędzeniu nie jest tak zle juz , mam nadzieje że raczej szybko mi to zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.05.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witam wlasnie zglebiam lekture budowy Twojego domku pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.05.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry Mam nadzieję że się nie zniechęcisz do budowania po lekturze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry Mam nadzieję że się nie zniechęcisz do budowania po lekturze. pozdrawiam wrecz odwrotnie chcialoby sie miec juz u siebie na dzialeczce takie przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Bry Fenixie , bry Czytający Fenixa Jak tam ospa, dalej Cię trzyma ?? ile jeszcze posuchy na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts