Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przypisy do Historii Szałasu ...

Fenix999

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mieliśmy podobne przejścia z gazem :) Jak wreszcie odsyłani od jednych drzwi do drugich nacisnęłismy odpowiednia klamkę to tam kompetentna Pani stwierdziła, że do samej kuchenki to im się nie opłaca :) Bo gdybyśmy się zdecydowali na ogrzewanie to może może, ale pod warunkiem, że jeszcze sąsiadów namówimy - ta pewnie - już lecą i gaz zakładają :)

Koniec końców gazu nie budziet. Gotować będziemy na indukcji :)

Jeśli nic nie wyjdzie z gazu , to też będziemy korzystać z prundu tylko . Ale mam nadzieje że coś wyjdzie . Ogrzewanie raczej nie , bo wiem ile potrafi trzasnąć w zimie nawet w dobrze ocieplonym domu. Ale ciepła woda przez cały rok , bez konieczności maltretowania kotła poza sezonem grzewczym , to byłoby coś. 8)

Dzień dobry

Noo ostatni dzień mam okazję poszaleć rano na forum , jutro już do pracy spowrotem . Miałem dzisiaj na kontrole iść do le.. koniowała , ale jak zwykle w rejestracji olewka . Tzn albo nikt nie odbiera , albo wiecznie zajęta , jak się człowiek w końcu dodzwoni to potem już za pózno , no to niech sie walą . :evil:

Poza silnym stresem dzisiaj rano :( . Jest w miare ok . 8)

Mebla przywiozłem i złozyłem , kolejny raz przekonując się że to jednak "patrz ale nie używaj" co mnie wnerwia teraz . Mnie jeszcze miesuiąc został do rozwiązania (mnie - małży a nie mnie ) . Imie juz wybrane , mebel jest można za wyprawką się rozglądać (czyt. kupować) i innymi rzeczami .