Fenix999 06.05.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wrecz odwrotnie chcialoby sie miec juz u siebie na dzialeczce takie przygody ale chyba tylko te pozytywne , te negatywne potrafią zatruć życie na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.05.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Bry Fenixie , bry Czytający Fenixa Jak tam ospa, dalej Cię trzyma ?? ile jeszcze posuchy na budowie ? Ospa trzyma , ale nowych ognisk (czyt. pinkli) brak A posucha (ha ! właśnie dzisiaj pierwszy deszczyk spadł) jeszcze z tydzień potrwa , potem Cię dogonię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wrecz odwrotnie chcialoby sie miec juz u siebie na dzialeczce takie przygody ale chyba tylko te pozytywne , te negatywne potrafią zatruć życie na długo jeszcze nie slyszalam, zeby u kogos wszystko szlo jak po masle ale daj Boze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mieliśmy podobne przejścia z gazem Jak wreszcie odsyłani od jednych drzwi do drugich nacisnęłismy odpowiednia klamkę to tam kompetentna Pani stwierdziła, że do samej kuchenki to im się nie opłaca Bo gdybyśmy się zdecydowali na ogrzewanie to może może, ale pod warunkiem, że jeszcze sąsiadów namówimy - ta pewnie - już lecą i gaz zakładają Koniec końców gazu nie budziet. Gotować będziemy na indukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.05.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jeśli nic nie wyjdzie z gazu , to też będziemy korzystać z prundu tylko . Ale mam nadzieje że coś wyjdzie . Ogrzewanie raczej nie , bo wiem ile potrafi trzasnąć w zimie nawet w dobrze ocieplonym domu. Ale ciepła woda przez cały rok , bez konieczności maltretowania kotła poza sezonem grzewczym , to byłoby coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ale ciepła woda przez cały rok , bez konieczności maltretowania kotła poza sezonem grzewczym , to byłoby coś. Poza sezonem planujemy korzystać z energii słonecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.05.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Taaak , my też mieliśmy takie plany . Do momentu aż się zorientowaliśmy w skali kosztów dodatkowych , teraz gaz to dużo tańsza alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Fenix999 Taaak , my też mieliśmy takie plany . Do momentu aż się zorientowaliśmy w skali kosztów dodatkowych , teraz gaz to dużo tańsza alternatywa. ooo to tak jak my doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.05.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzień dobry Noo ostatni dzień mam okazję poszaleć rano na forum , jutro już do pracy spowrotem . Miałem dzisiaj na kontrole iść do le.. koniowała , ale jak zwykle w rejestracji olewka . Tzn albo nikt nie odbiera , albo wiecznie zajęta , jak się człowiek w końcu dodzwoni to potem już za pózno , no to niech sie walą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 tak od czwartku do pracy a nie można jakoś zwolnienia do końca tygodnia przedłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.05.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 W sumie może i by się przydało (komodo/kredens w piątek trzeba odebrać, bilans szesciolatka małża załatwi) , ale ja jakoś tak nie mam sumienia naciągać , zreszta kloega któremu zeżarłem urlop już pewnie dość się nazgrzytał zębami pod moją nieobecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 cze. jak wieczór bo u mnie do dupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.05.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Poza silnym stresem dzisiaj rano . Jest w miare ok . Mebla przywiozłem i złozyłem , kolejny raz przekonując się że to jednak "patrz ale nie używaj" co mnie wnerwia teraz . Mnie jeszcze miesuiąc został do rozwiązania (mnie - małży a nie mnie ) . Imie juz wybrane , mebel jest można za wyprawką się rozglądać (czyt. kupować) i innymi rzeczami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Doberek czytam, że ekipa wróciła i suuuper znowu się dzieje no i było to gradobicie ? bo u nas tylko burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.05.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gradobicia nie było , nawet nie lało . Za to dzisiaj przez pół dnia żabami rzucało . Ale ekipa poza przerwami konsumpcyjnymi ostro pracowała . Wczoraj skończyli o wpół do ósmej , zobaczymy jak dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nasi też do ciemnej nocy pracują i co drugi weekend do domu, czyli na Mazury jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Oj jak już fajnie ten Wasz domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.05.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Moi jadą do domu w każdy weekend. A dzisiaj na działku był już jeden pan zaklepać se stempelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.05.2009 03:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Oj jak już fajnie ten Wasz domek rośnie A rośnie , rosnie w szybkim tempie bo ...... następni na ekipę czekają . Zresztą na ten rok ma już pełne obłożenie i na przyszły przyjmuje zamówienia . Dzisiaj mają się wieńcem (na pogrzeb ?) zająć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jeeeeeeeeeeeeeee, chłopie Ty spać nie możesz, czy już o takiej bandyckiej godzinie w pracy jesteś Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts