Fenix999 20.05.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kawusie se pije przed praca rano . W pracy trzeba już przytomnym być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kawusie se pije przed praca rano . W pracy trzeba już przytomnym być . a ja myślałam, że jakiś nocny dyżur był grany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.05.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No trochę późno wczoraj wróciłem z meczyku i niewyspany dzisiaj jezdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No trochę późno wczoraj wróciłem z meczyku i niewyspany dzisiaj jezdem. a w pracy podrzemać się nie da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.05.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie ma gdzie albo raczej na czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jak nikt tu nie zagląda ????Ja sprawdzam codzienne co napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.05.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_11.gif Bo już myślałem , że tylko ja sam to czytam (sprawdzająco po wklejeniu) . No dobra , koniec tego marudzenia. Sam przyznaje , że z uwagi na kurczący się czas wolny , coraz mniej czasu spędzam na forum . A jak się pojawi maleństwo to już chyba tylko okazyjnie będe wpadał tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Fenix, czytam, czytam i zazdraszczam bo moi panowie wiechy do dziś nie zrobili i dach mi bankowo zerwie wiater, albo więźba się rozeschnie, albo inne kataklizmy nań spadną a domek Ci rośnie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja zajrzałam gratuluję wiechy a my mieliśmy mieć luksfery w garażu a będzie jednak okno u nas ścianek działowych jeszcze ni ma, bo też kombinujemy co i jak pozmieniać, żeby wyszło lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.05.2009 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam , witam z samego rana moje Drogie Panie Ja mam tylko nadzieję że skutki zespołu dnia wczorajszego powstałego po odczarowywaniu wiechy się nie przełożyły na cuś , co daszkowi zaszkodzi. Lada chwila się pokaże całe to dachowe ustrojstwo , czyli dachówki (Roben - antracyt) , rynny , wyłaz , okna dachowe , stopnie kominiarskie i cała masa innego badziewia , łącznie z folią paropszepuszczalną (MARMA DACHOWA 3 - co to znaczy , dobre toto w ogóle?) . No dobsze , to ja do pracy zmykam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Doberek to ja czekam na te dachowe ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.05.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dzień dobry Już po pracy dzisiaj . Zdjątka będą w poniedziałek dopiero (znaczy z materiałów , bo kiedy to się na daszku pojawi to sam nie wiem ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 CHOPIE CO TY ZA DZIDZIĘ MASZ W PODPISIE??????? TO JUŻ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ano już . A Ty dawałeś mi złudną nadzieję na TRZY godziny . A było o 1 więcej , czyli 1 +3 = 13 . Ale od szesciu godzin jest już na świecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 GRATULUJĘ TATUŚKU Kwiaty dla Mamusihttp://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_78.jpg i mis dla Kruszynki http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/U082.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dziękuję , dziękuję . Właśnie biorę się za składanie łóżeczka , po które mieliśmy jechać dopiero w czwartek , no bo termin za 11 dni był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 to się Tatuśku bier za robotę, nie ma totamto, dziecię sie pospieszyło , musisz zasuwać. A to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Po raz kolejny stwierdzam że projektujący meble a dokładniej ich sposób montazu to złośliwe ch..e , którzy maja pewnie okrutną radoche z tego jak się ludzie męczą stosując się do ich kretyńskich rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Po raz kolejny stwierdzam że projektujący meble a dokładniej ich sposób montazu to złośliwe ch..e , którzy maja pewnie okrutną radoche z tego jak się ludzie męczą stosując się do ich kretyńskich rozwiązań. no co Ty, ja łózeczko młodego w 10 minut poskręcałam i to z brzuchem zasłaniającym oczy To wy panowie, macie zwyczaj komplikować nawet najprostrze sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No to wygląda na to że to ja dokonuje złych wyborów (ale szczerze mówiąc , te pierwsze też szybko poskładałem) . Nie wiem kto projektował ale dokonał paru irracjonalnych jak dal mnie wyborów (rysunek - jedna kartka zamazana czyli standard) sposobu montażu . Ale już stoi i błyszczy więc jest zaje..ie . Nie byłem dzisiaj na budowie a wieść o moim szczęsciu rozeszła się lotem błyskawicy i panowie czekali na coś . Sam nie wiem co o tym myśleć . Na co czekali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts