malka 03.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No to wygląda na to że to ja dokonuje złych wyborów (ale szczerze mówiąc , te pierwsze też szybko poskładałem) . Nie wiem kto projektował ale dokonał paru irracjonalnych jak dal mnie wyborów (rysunek - jedna kartka zamazana czyli standard) sposobu montażu . Ale już stoi i błyszczy więc jest zaje..ie . Nie byłem dzisiaj na budowie a wieść o moim szczęsciu rozeszła się lotem błyskawicy i panowie czekali na coś . Sam nie wiem co o tym myśleć . Na co czekali ? no jak na co ?? chcieli Ci pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 03.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Fenix gratulacje wielkie!!! Zdrówka dla mamusi i dzidziusia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no jak na co ?? chcieli Ci pogratulować może i tak ale podobno swoim zachowaniem niedwuznacznie coś sugerowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no jak na co ?? chcieli Ci pogratulować może i tak ale podobno swoim zachowaniem niedwuznacznie coś sugerowali... wywal ich, to jacyś zboczeńcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Fenix gratulacje wielkie!!! Zdrówka dla mamusi i dzidziusia życzę. Dziękuję . Przekaże jej wszystko na jutrzejszej wizycie . Mnie (jak byłem drugi raz) to wyrzucili normalnie z pokoju , bo obchód , tylko jedną fotę zdązyłem aparatem cyknąc (reszta na komórce , ale słaba jakość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wywal ich, to jacyś zboczeńcy A myślałem że słabość do pewnych napojów to u nas normalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wywal ich, to jacyś zboczeńcy A myślałem że słabość do pewnych napojów to u nas normalne . aaaaaa, to oni alkohilu chcieli eeeeeee, to to normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To jeszcze tutaj napiszę- SERDECZNE GRATULACJE ! Dom faktycznie rośnie Ci bardzo szybko, zanim się obejrzysz a już zamieszkacie ps. bardzo podoba mi się dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No nie tylko jeden dzień do kompa nie siadałam a tu taaaaakie nowiny OGROMNE GRATULACJE dla Was obojga i czekam choć na jedną malusia foteczkę potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.06.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jeszcze raz dziękuję . Wprawdzie z zasady nie zamieszczam zdjęć rodziny (nigdzie) , ale ten jeden raz zrobię wyjątek . http://i630.photobucket.com/albums/uu22/Blekota333/mar.jpg Tak wygląda Marcinek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja wprawdzie z zasady nie zachwycam się małymi dziećmi, ale zrobię wyjątek cudny Wasz Marcinek! można go spiknąć z Dansysową młodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.06.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja wprawdzie z zasady nie zachwycam się małymi dziećmi, ale zrobię wyjątek cudny Wasz Marcinek! można go spiknąć z Dansysową młodą Taaa tylko jeszcze ta odległość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 miłość nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 można go spiknąć z Dansysową młodą w żadnym wypadku chyba, że ojciec przedstawi mi swój i małżonki PIT za ubiegły rok i na piśmie da, że potomka bogato wywianuje. Moja hrabinia za biednego nie pójdzie. O nie!!! Teraz z większą atencją będę śledził dziennik budowy i zobaczymy jak będzie wyglądał dom co to go mój zięć odziedziczy. Marcino rzeczywiście nadobny. Chciałoby się rzec wykapany ojciec ale to "wykapany" aż nadto mi się wizualizuje dlatego nie przepadam za określeniem. Poza tym ojciec się jeszcze nie objawił więc nie wiem. No to jak swacie? wkleisz zdjęcie z synem? Niech Cię zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no proszę jaki materialista pospolity! a gdzie romantyzm i miłość? hę? to ja chciałam pomyśleć aby swojej córze pokazać zdjęcie Maćka- ale jak teść okazał się taki jaki się okazał to zostawię sprawy same sobie z naciskiem żeby nie zadawała się z Dansysową rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ty masz córkę? co? masz? no i co? może masz? no sama powiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No toś Fenixie zaszalał Fotki rodziny w necie...toz to szok dla mnie jak , jak....no nie wiem co jak Marcinio uroczy tak mi się łeza zakręciła....kiedy to mój Potwór był taką kruszyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.06.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Poza tym ojciec się jeszcze nie objawił więc nie wiem. No to jak swacie? wkleisz zdjęcie z synem? Niech Cię zobaczymy... Witam Po pierwsze zdjęcia takowego jeszcze nie mam . Pewnie jutro , jak juz do domu zajedziemy to się zrobi. Po drugie co wy dzieci chcecie straszyć mojom fizjonomią . Zresztą z moją kilkudziesięciokilową nadwagą ( ) już się nie znamy z mości wagą a i z wacpanem aparetem nader niechętnie się widujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ty masz córkę? co? masz? no i co? może masz? no sama powiedz... córka jest, co prawda jeszcze nie na zewnątrz ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 z moją kilkudziesięciokilową nadwagą ( ) już się nie znamy z mości wagą a i z wacpanem aparetem nader niechętnie się widujemy kokietka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts