pasie 05.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 noooo i ja chętnie bym dumnego Tatę z synkiem obaczyła dobry dzionek dla wszystkich Dzień dobry Wcale nie jest pewne czy małżę dzisiaj wypuszczą . Mogą ją potrzymać ze względu na długośc porodu . kurcze ja też miałam złyyyy poród, po 12 godzinach bóli krzyżowych zrobili mi wreszcie cesarkę, bo byśmy obie z Zu zeszły, a w 3 dobie won do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja w takim układzie nie miałabym zdjęcia w dowodzie, skoro z tłuszczykiem nie przystoi łże!!!!! widzialem jej zdjęcie. Było na FM - jest chuda, chudziutka, jak szczypawka coś sie obywatelwi pozajączkowało, mojego zdjecie nigdy nie było na FM...NEVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 to nawet Dandi się wkleił na forum ja ? gdzie? wklepilm Tosię - owszem a poa tym nigdzi więcej nie da się mnie zobaczyć. Oprócz avataru oczywiście - od zawsze wstawiam w avatar moj i tylko moje zdjęcia a tu! a jak tam pierwzy dzień majówki? My byliśmy na kinder party nad samym Bugiem w domku znajomych.... domku - dobre. 180m powierzchni, dom stoi na skarpie nad sama rzeką a widoki zapierają dech, ale nasze Podlasie własnie takie jest. Z zasady nie wklejam swoich zdjęć tutaj ale co mi tam. http://img27.imageshack.us/img27/4705/dsc2133.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a tu! o żesz kuffa, to ja ja to wkleiłem? ja przestaję niniejszym chlać. A nie mówiłem że w avatarze to też ja? to znaczy okulary się zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a tu! o żesz kuffa, to ja ja to wkleiłem? ja przestaję niniejszym chlać. A nie mówiłem że w avatarze to też ja? to znaczy okulary się zgadzają albo alkoholizm Cię dopadł, albo skleroza- tak czy siak- muszę poszukać innego teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a wiecie czym się różni Alzheimer od Parkinsona ?? pogłówkujcie, ja spadam po Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja stawiam, że Dandi ma to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nooo i Marcinek już w domu . Ide poszukać jakichś ciemnych breli od łojca . po zejsciu ze szmaty wreszcie lece do banku i na budowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nooo i Marcinek już w domu . Ide poszukać jakichś ciemnych breli od łojca . No to super, znaczy się, że wszystko w porządku z mamą i synkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 W porządku . Tylko musiałem po drodze zjechać do T. żeby kupić flaszke i mleko , bo cosik stracił na wadze. W T. jak zwykle na kasie osiągnałem stan ciężkiego wkur..a niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Fenix, a ja Ci kolego zadam chyba pierwsze pytanie budowlane, jak oni Ci ten klinkier na kominy położyli, jak tam już folia i łaty i te kont też nic, a nic nie włazi klinkieru " do domu" kurna chyba powino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A to się okaże jutro , jak pojade sprzątać ten burdel . Oczywiście po trawokosach. A no co jeszcze czekacie ? Jakie zdjęcie ? Obiecałem coś ? Pijany byłem widocznie - ale już mi przechodzi i to szybko . No co wy , jeszcze tu siedzicie ? Dobra wkleje fotę rodzinną : http://www.demotywatory.pl/demot/2875_500.jpg Że co , że nie moje ? Jesteście pewni ? Zresztą i tak "losty" się zaczynajom zaraz to pewnie nie zdąże wkleić ... No to teraz wklejam , już na serio..... http://www.demotywatory.pl/demot/2854_500.jpg żartowałem nie znudzilo wam się jeszcze te przewijanie ? Nieee, no to szkoda ! cśt , szwagier (wprawdzie to nie mój szwagier tylko mąż szwagierki ale nie wiem jak nazwać ten stopień pokrewieństwa) choć na chwile, zrobimy ci zdjęcie , bryle ubierz , te ciemne ... no nie dyskutuj tylko ubieraj , ładnie ci w tym . Teraz bierz dzidzie i cykamy zdjecie Ale dzieci przynajmniej niech odejdą od ekranów . UWAGA POTWÓR - kryć siem... http://i630.photobucket.com/albums/uu22/Blekota333/exib.jpg teraz zadowoleni wreszcie ? Tylko pytanie czy to ja jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ale czad...... owe okulary chłopie czego Ty od się chcesz toż myślałam,że człowieka słonie zobacze, a tu super tatusiek z super synusiem chcę taka nadwage jak Twoja czemu tak kokonujecie Marcinka ciasno mu tam przepraszam - takie zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mam siem rozebrać i zrobić zdjęcie z boku ? TO ŻART ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a ja składam reklamację................................ czemu Waszych twarzyczek nie widać, Twoją to jak cie mogę ale mały to sobie rączką zakrył.................. chyba po tatusiu pozować nie lubi mam nadzieję, ze mleko hypoalergiczne a z butli chce ciągnąc bo moja kumpela to ostatnio strzykawką dokarmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Butla jest tylko na wszelki wypadek . Na razie ciągnie ze żródełka. Zmiana otoczenia troszkę go roztroiła i marudzi trochę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Butla jest tylko na wszelki wypadek . Na razie ciągnie ze żródełka. Zmiana otoczenia troszkę go roztroiła i marudzi trochę . dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Malka... nie było Cię na żadnym mini spotkaniu forumowym? w Krakowie np? No tak mi się wdrukowało, że to Ty na tamtych zdjęciach... teraz już ta wizja nie zechce się odczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dandi, kto do jasnej cholery dał Ci hasło do albumu, ja się pytam kto, no kto w Krakófku byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.06.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Tajne albumy na hasła , sekretne spotkania w Krakoffie , no no NWO ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts