malka 06.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Fenxie - spotkanie było jawne...roztrąbiana wszędzie gdzie sie dało, a albumy...cóż ... ja nie chce mieć na sumieniu spokojnego snu zbyt wielu, po obejrzeniu my face , a tak, to kazdy na własne ryzyko i własną odpowiedzialność włazi Dandi do dzis się budzi z krzykiem na to wspomnienie, wiem ze sprawdzonych żródeł ,że nawet terapii sie poddał na tę okoliczność...mam tylko nadzieję,że kosztami mnie nie obciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.06.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A WIĘC TO BYŁAŚ JEDNAK TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE NIE WIERZCIE JEJ - NIE JEST GRUBA!!!!!!!!!!!!!!!!! WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY!!!! A JAK DALEJ BĘDZIE SIE WYPIERAŁA, KLNĘ SIĘ NA ZDROWIE MOJEJ TEŚCIOWEJ... ODNAJDĘ ALBUM NA PICASSIE I WKLEJĘ ZDJĘCIA!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.06.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Wpisałbym coś do dziennika , ale po parugodzinnym sprzątaniu syfu jaki zwykle po sobie zostawiają nic mi się już dzisiaj nie chce . Na dodatek maluszek ma kolki (to podobne normalne u chłopców) . A propo , w zestawie który dostaliśmy na wyjściu ze szpitala (wiadomo gazety , ulotki , próbki ...etc) był ....... zestaw Gil-cośtam Fus-ekla czyli maszynka do zadziezgrznięcia + żelik , nazwali to "Bądz blisko" - normalnie szok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Wpisałbym coś do dziennika , ale po parugodzinnym sprzątaniu syfu jaki zwykle po sobie zostawiają nic mi się już dzisiaj nie chce . Na dodatek maluszek ma kolki (to podobne normalne u chłopców) . A propo , w zestawie który dostaliśmy na wyjściu ze szpitala (wiadomo gazety , ulotki , próbki ...etc) był ....... zestaw Gil-cośtam Fus-ekla czyli maszynka do zadziezgrznięcia + żelik , nazwali to "Bądz blisko" - normalnie szok ! spełnij moje marzenie i pokaż TO ...proszę Dandi, Ty mi tu strachów moich nie wyciągaj proszę, ale ja taka modelka wagi ciężkiej (vel rusałka betonowa) jestem i nie ma tu o czym dysput prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.06.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 spełnij moje marzenie i pokaż TO ...proszę No niestety pudełko wylądowało już w odpowiednim worku (na śmieci papier-segregacje pełną gembą mamy) a w dodatku teraz leje , nie wiem co z tego do jutra rana zostanie . Ale jak będzie się jeszcze nadawało do sfotografowania to wkleje . Mogę cyknąć fotę z ulotki co była w środku , zaczyna się "Drogi Tato,..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Wpisałbym coś do dziennika , ale po parugodzinnym sprzątaniu syfu jaki zwykle po sobie zostawiają nic mi się już dzisiaj nie chce . Na dodatek maluszek ma kolki (to podobne normalne u chłopców) . kurcze na kolki to chyba za wcześnie, a może słabo ciągnie i głodny moja koleżanka tak miała z córeczką, mała nie umiała ciągnąc i ściągała pokarm ten na wierzchu a nie potrafiła zassać piersi, dopiero ona ściągała laktatorem i podawała małej strzykawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.06.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie wiem czy ciągnie słabo czy dobrze (to tylko małża może ocenić) , ale jak się przyssie do cycka to go oderwać nie można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie wiem czy ciągnie słabo czy dobrze (to tylko małża może ocenić) , ale jak się przyssie do cycka to go oderwać nie można . a kupki normalnie robi, bo u tej mojej koleżanki ta mała nie robiła chyba 2 dni, bo nie miała po czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Na razie robił te pourodzeniowe (wiadomo jak to wygląda) . Zresztą w poniedziałek kontrola to się wyjaśni czy przybiera na wadze czy coś nie tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.06.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 spełnij moje marzenie i pokaż TO ...proszę Na specjalne zyczenie , żyby spełnić Malki marzenie ... pogrzebałem dzisiaj w hasioku i znalazłem wymoczone ale w jednym kawałku Tadam.... http://i630.photobucket.com/albums/uu22/Blekota333/gilcos.jpg to obok pudełka to instrukcja obsługi "dzidzi" , jak ma być kąpane , przewijane , ćwiczone etc... tylko czekałem czy na ostatnich stronach pojawi się instrukcja golenia w środku było jeszcze to http://i630.photobucket.com/albums/uu22/Blekota333/gil.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ja pierdziu - super...maszynka i pianka była w zestawie a serio,nie wiem jaka jest merytoryczna wartośc folderu, ale fajnie, że ktoś mysli o kontakcie ojca z młodym...kilkanaście lat temu, takie publikacje były impensable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.06.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Maluszek dzisiaj w ciągu dnia robił za aniołka. Więc może uzupełnie dziennik dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Maluszek dzisiaj w ciągu dnia robił za aniołka. Więc może uzupełnie dziennik dzisiaj do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.06.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie zaglądaj ... nie wysiliłem się dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 nie zaglądam ale kolorek dachu boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.06.2009 03:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Rzekomo antracytowy - dla mnie czarny to czarny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 08.06.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 boś facet- kolorów nie odróżniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a mi się strasznie podoba bryła Hermesa. Moja stodoła jest okropna... wszyscy mają ładniejsze domy niż ja. hmmmmm, betonowa rusałka.... hmmmmmmm ... to ja idę prosić Redakcję o tytuł dla Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.06.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a mi się strasznie podoba bryła Hermesa. Moja stodoła jest okropna... wszyscy mają ładniejsze domy niż ja. hmmmmm, betonowa rusałka.... hmmmmmmm ... to ja idę prosić Redakcję o tytuł dla Malki Ciekawe co piszesz bo na temat bryły to się już nasłuchaliśmy że poniesienie sciany kolankowej o 30 cm zniszczyło jego piękno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 my też podnieśliśmy i mamy stodólsko jak się patrzy - Daj nam Bosz fajny pomysł na elewację stodólska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts