malka 23.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 bierz tych z Turzy (nie z Łaz), do pomiarów poproś o pana Leszka - bomba gość mega precyzyjny i z jajem poproś go by Ci pokazał jak montowali okna we Francji - bedziesz miał go w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ach ja to chyba nie przeboleje swoich okien - głupia posłuchałam się sprzedawcy, że 360 cm to za duzo na przesuwne i wzięłam zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ach ja to chyba nie przeboleje swoich okien - głupia posłuchałam się sprzedawcy, że 360 cm to za duzo na przesuwne i wzięłam zwykłe a jaka wysokośc okna ? i nam przy tej wysokości mogli zrobić nawet 4,2 , ale sie nie mieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.06.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 bierz tych z Turzy (nie z Łaz), do pomiarów poproś o pana Leszka - bomba gość mega precyzyjny i z jajem poproś go by Ci pokazał jak montowali okna we Francji - bedziesz miał go w garści Nie wiedzieliśmy że to jakaś róznica . Myśleliśmy że firma jest z Turzy (sołectwo) która mieści się w gminie Łazy - stąd ta łaczona nazwa . Małża dzisiaj gadała z panią Kasią M. telefonicznie i ma przyjechać jakiś pan , ale raczej nie kojarzy żeby to był Leszek. Jeśli wolno spytać to które : Perfectline Swingline Topline Alphaline 90 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To ta pani Kasia Mamy Perfectline, tylko jakies zaokraglane, zlicowane i inne ....ane , ładne miały byc -bo parametry to one te same mają (w 5 komorowych) ale głowy sobie za te okna nie dam obciąć wybieralam na "podobanie się" a faktury nie mam w domu więc nie sprawdzę - tak mi sie ten typ kołacze po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zakład jest w Turzy (tam mają też biuro handlowe), a w Łazach tylko salon sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.06.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Perfektline Swing http://www.yest-okna.pl/data/static/image/perf.swing1.jpg Małża też takie wybrała , własnie ze względu na te zaokrąglenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.06.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zakład jest w Turzy (tam mają też biuro handlowe), a w Łazach tylko salon sprzedaży. Jak na razie to kontaktowaliśmy się tylko mailowo i telefonicznie z panią Kasią . Zdaje się że żeby podpisać umowę trzeba sobie wycieczkę zrobić tam . Mam rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 pewności nie mam,że to to, bo na zywca wyglada nieco inaczej niz na przekroju. Sprawdzę fakturke to Ci bez bajerowania odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zakład jest w Turzy (tam mają też biuro handlowe), a w Łazach tylko salon sprzedaży. Jak na razie to kontaktowaliśmy się tylko mailowo i telefonicznie z panią Kasią . Zdaje się że żeby podpisać umowę trzeba sobie wycieczkę zrobić tam . Mam rację ? no raczej , my tam byliśmy przejazdem i tak dla jaj poszlismy zapytać, i juz wiecej nie szukalismy , pobili inne podobne jakościowo (2) oferty o kilkanaście procent, no i to podejście do klienta...przecież z nami bujali się od października do czerwca dwa razy materiał dla nas przyjeżdzał , cztery razy zmianiala się ilość i wymiar okien order za cierpliwość powinni dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no raczej , my tam byliśmy przejazdem i tak dla jaj poszlismy zapytać, i juz wiecej nie szukalismy , pobili inne podobne jakościowo (2) oferty o kilkanaście procent, no i to podejście do klienta...przecież z nami bujali się od października do czerwca dwa razy materiał dla nas przyjeżdzał , cztery razy zmianiala się ilość i wymiar okien order za cierpliwość powinni dostać To bardzo dobrze . Bo już myślałem że jak małża tam jutro zadzwoni z kolejnymi zmianami to kobieta walnie słuchawką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no co Ty, jeszcze z usmiechem jak banan powitają my tak mielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.06.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No mam nadzieje , bo zapatrzyłem się dzisiaj w te bajerki - moskitiery , nawiewnice itd . Moskitiery fajna rzecz - mamy teraz takie tylko że najlepiej by było conajmniej na 50% okien (mamy po 1 na pokój) a to pierońsko drogo wychodzi . Te nawiewnice mnie intrygują , zobaczymy jaki koszt jest tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jakoś techniczne bajerki mnie nie kręcą - moskitiery szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bosze ale nieprzytomny dzisiaj jestem . a trzeba palety do skupy jeszcze wywiezć . Kiedy ja to odespie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ach ja to chyba nie przeboleje swoich okien - głupia posłuchałam się sprzedawcy, że 360 cm to za duzo na przesuwne i wzięłam zwykłe a jaka wysokośc okna ? i nam przy tej wysokości mogli zrobić nawet 4,2 , ale sie nie mieściło No własnie wysokie - 230 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A o co chodzi z ta wysokością .? Bo my tarasowe też mamy 2300 wysokie . Oczywiście trzeba troszkę odliczyć na rolety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 2300 - to normalna wysokoś , ja też mam chyba 2280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dzień dobry u mnie tyz jest tyle Te Gospodarz... napisz jak tam MArcinek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Marcinek rozwija się prawidłowo tzn je i śpi . Ostatnio trochę marudzi , pewnie pogoda mu się nie podoba . Przez pierwsze 2 tygodnie przybrał 500 g - żarłok jeden . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts