Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przypisy do Historii Szałasu ...

Fenix999

Recommended Posts

bierz tych z Turzy (nie z Łaz), do pomiarów poproś o pana Leszka - bomba gość mega precyzyjny i z jajem :lol: poproś go by Ci pokazał jak montowali okna we Francji - bedziesz miał go w garści :lol:

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ach ja to chyba nie przeboleje swoich okien - głupia posłuchałam się sprzedawcy, że 360 cm to za duzo na przesuwne i wzięłam zwykłe :(

a jaka wysokośc okna ?

i nam przy tej wysokości mogli zrobić nawet 4,2 , ale sie nie mieściło :lol: :lol:

bierz tych z Turzy (nie z Łaz), do pomiarów poproś o pana Leszka - bomba gość mega precyzyjny i z jajem :lol: poproś go by Ci pokazał jak montowali okna we Francji - bedziesz miał go w garści :lol:

Nie wiedzieliśmy że to jakaś róznica . Myśleliśmy że firma jest z Turzy (sołectwo) która mieści się w gminie Łazy - stąd ta łaczona nazwa .

Małża dzisiaj gadała z panią Kasią M. telefonicznie i ma przyjechać jakiś pan , ale raczej nie kojarzy żeby to był Leszek. :(

Jeśli wolno spytać to które :

Perfectline

Swingline

Topline

Alphaline 90

???

To ta pani Kasia :D

Mamy Perfectline, tylko jakies zaokraglane, zlicowane i inne ....ane , ładne miały byc -bo parametry to one te same mają (w 5 komorowych)

ale głowy sobie za te okna nie dam obciąć wybieralam na "podobanie się" :oops: a faktury nie mam w domu więc nie sprawdzę - tak mi sie ten typ kołacze po głowie

Zakład jest w Turzy (tam mają też biuro handlowe), a w Łazach tylko salon sprzedaży.

Jak na razie to kontaktowaliśmy się tylko mailowo i telefonicznie z panią Kasią . Zdaje się że żeby podpisać umowę trzeba sobie wycieczkę zrobić tam . Mam rację ?

no raczej , my tam byliśmy przejazdem i tak dla jaj poszlismy zapytać, i juz wiecej nie szukalismy , pobili inne podobne jakościowo (2) oferty o kilkanaście procent, no i to podejście do klienta...przecież z nami bujali się od października do czerwca dwa razy materiał dla nas przyjeżdzał , cztery razy zmianiala się ilość i wymiar okien :roll: order za cierpliwość powinni dostać

no raczej , my tam byliśmy przejazdem i tak dla jaj poszlismy zapytać, i juz wiecej nie szukalismy , pobili inne podobne jakościowo (2) oferty o kilkanaście procent, no i to podejście do klienta...przecież z nami bujali się od października do czerwca dwa razy materiał dla nas przyjeżdzał , cztery razy zmianiala się ilość i wymiar okien :roll: order za cierpliwość powinni dostać

To bardzo dobrze . Bo już myślałem że jak małża tam jutro zadzwoni z kolejnymi zmianami to kobieta walnie słuchawką . :roll:

No mam nadzieje , bo zapatrzyłem się dzisiaj w te bajerki - moskitiery , nawiewnice itd . Moskitiery fajna rzecz - mamy teraz takie tylko że najlepiej by było conajmniej na 50% okien (mamy po 1 na pokój) a to pierońsko drogo wychodzi . Te nawiewnice mnie intrygują , zobaczymy jaki koszt jest tego . :roll: