nitubaga 24.06.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Marcinek rozwija się prawidłowo tzn je i śpi . Ostatnio trochę marudzi , pewnie pogoda mu się nie podoba . Przez pierwsze 2 tygodnie przybrał 500 g - żarłok jeden . nooo pięknie taki przyrost masy u aluszków to norma jest.... potem ciut zwolni bo zacznie się więcej ruszać i rozwijać zdolności i ukryte talenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 W najbliższym czasie tylko prześwietlanko nas czeka . Mam nadzieję że urząd się spręży i wyrobi ten pesel zanim nasz termin przeleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry czy u Ciebie też przestało rzucać żabami z nieba ?? cudny widok za oknem dziś mam - suche ulice i nawet nieśmiało słońce wyłazi zza chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.06.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry . Przestało . Tylko że wczoraj rano było tak samo . Rano pogoda popołudniu lało . Przez to trawokosow wczoraj nie zacząłem . A niezła sawanna już wyrosła. Dzisiaj jeszcze nauki mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 .... ja Wam powiem, że mnie już mocno wk....a ta pogoda.... no nic się nie da zacząć i za jednym podejściem skończyć.... bo kuźwa zaraz leje na łeb witam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.06.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam Wszystkich już chyba wkurza . Małza powiedziała że czuje się jak w więzieniu . Chętnie wyjechała by na spacer z maluszkiem ale nie może przy tej pogodzie za duże ryzyko . P.s. Wybacz że jeszcze nie złożyłem rewizyty ale za punkt honoru stawiam sobie przeczytanie całego dziennika każdego gościa u mnie . Dotarłem dopiero do końca września . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czemu zmieniłeś tytuł komenyów gdyby nie moja babska ciekawość - pewnie bym olała (przecież szłasów to może być od groma i ciut) ale ładny jest (tytuł) dziś słonko napiernicza - zapewne spacerek z maleństwem był udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.06.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po prostu brak miejsca w stopce . Spacer udany - małża . Destrukcja sawanny udana - ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 parapetki oblukałam - moje 6 od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.06.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja nie chcem , żeby były za jasne . Też zdecydujemy się na jakąś ciemniejszą tonację . Wszystko potem widać na nich , a jak się już coś odbije ... p.s. Ja się tak nieśmiało (bardzo) spytam . Co z macankiem ? Bo jak już pojedziemy do lasu umowe podpisać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja nie chcem , żeby były za jasne . Też zdecydujemy się na jakąś ciemniejszą tonację . Wszystko potem widać na nich , a jak się już coś odbije ... p.s. Ja się tak nieśmiało (bardzo) spytam . Co z macankiem ? Bo jak już pojedziemy do lasu umowe podpisać .... kiedy przyjeżdzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.07.2009 03:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pani Kasia bardzo naciska na poniedziałek . Będzie czekać do nocy . W takim wypadku raczej nie będe odbijał z trasy . My bardzo chcieliśmy w sobotę , nawet wcześnie rano , no ale cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.07.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Właśnie se usunałem całą pocztę a chciałem tylko zaznaczone . http://smileys.smileycentral.com/cat/15_1_60.gif ide se w łeb strzelić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 01.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A z jakiej racji kominiarze przyleźli?? Co wy już budynek odbieracie?? Czy ja znowu o czymś nie wiem?? Myslałam, że kominiarz to na sam koniec zapraszany jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.07.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A to kierbud z insbud mi niespodziankę zrobili , potem przylezą jeszcze raz i znowu odpowiednio skasują . Ale ja juz ich kulfa NIE CHCE . Chce normalnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 hm... a nie możesz im tego powiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.07.2009 03:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Już im powiedziałem . Zobaczymy \jak się ustosunkują . W ogóle nie wiem po co kazali im przyjść ? p.s. Nitubaga jestem już w tym roku , w styczniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ale o so chozi , przyleźli, tak se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.07.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie przyleźli tak se, tylko kierbud z insbudem se wymyślili że zrobią taki wstępny odbiór kominów . Powiedzieli małży o tem a ona mnie , ale w tej gorączce przedchrzcinowej informacja ta nie została właściwie zinterpretowana przez mój mózg i nie spytałem po co a na co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ...hm.... wiesz co zgodnie z przepisami to komin się odbiera w 3 etapach pierwszy to jego fundamenty i ich izolacja, drugi to trzon i coś tam, trzeci to pion, cug i szczelność więc może to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts