Fenix999 04.07.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Może coś w tym jezd . W końcu kierbud z insbudem sie lepiej znaja na przepisach . p.s. jestem wykończony po trawokosach w tym upale , już mi się nic nie chce dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.07.2009 03:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Koniec lenistwa , nowy tydzień pracy czas zacząć . Na początek kawa na spamiętanie : dla pań http://www.dziennik.pl/files/archive/00007/Kawa_codziennie_inna_7889a.jpg i dla panów http://img.interia.pl/biznes/nimg/Kawa_nogami_2334547.jpg p.s. do siebie już gadam , to choraoba jakaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Po zrobieniu dachu kominiarze niestety muszą przyjść .Jakoś to się nazywa:wstępna opinia kominiarska (150-200zł ). Teraz po stanie surowym zamkniętym będziesz miał odpoczynek? czy zabierasz się za wnętrza odrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.07.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Właściwie to tak , będziemy robić wod-kan , okna wstawiać , elektyrke potem i jakoś to tak poleci . Tylko że teraz będą raczej większe odstepy miedzy pracami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jezdem- cieszysz się hę ale trzy etapy to chyba tylko w kominach murowanych, co ?? nie stresujcie mie - proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.07.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cieszem się , bardzo . Naprawde nie mam pojęcia ile powinno być , to kierbud mi tego pilnuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no to mój znaczy nie pilnuje on beknie , nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.07.2009 03:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Teraz to mam poważniejsze problemy . < Zresztą jak się doczytałem ostatnio na "Hermesowym" wewontku , pewna nasza decyzja zrodziła masę skutków ubocznych , między innymi dla komina i teraz on jest nie całkiem taki jaki powinnien być. > Jak na ten przykład, czy robić strop na poddaszu pzed elektrykiem czy nie ? Zresztą elektryk ma dopiero przyjść , obejrzeć i rzucic ceną . Gadki w typie "pózniej sie dogadamy" nas nie interesują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ale o cokamon z tymi kominami, bosz...jak ja słabo trybię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.07.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Tym się nie przejmuj , mnie po prostu nikt nie ostrzegł przed konsekwencjami naszych radosnych decyzji budowlanych . A tak - cholera - swoją drogą powinien , bo ja laik w tym temacie jezdem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A kto nie laik przy pierwszym domu ja to nawet nie wiedziałam,że ceramike to się piłą docina, a nie młotem wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.07.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Mam trochę żal że majster mnie nie ostrzegł przed tym i owym . Za dużo zleceń w tym roku nabrał i się mu robota paliła w rękach potem . A tu trzeba było się pochylić , zastanowić , przemyśleć a dopiero potem zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 No tak to bywa z tymi ekipami .U nas z poczatku też było pięknie,ładnie a czym bliżej końca tym bardziej pod górkę .Już się modlę dziennie,żeby był koniec .Ale jak sobie pomyślę ile ekip się jeszcze musi przewinąć przez ten dom zanim w nim zamieszkamy to dostaję białek gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.07.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Wygląda na to , że często tak jest . Najpierw wszystko cacy a im dalej w las tym gorzej . Zobaczymy jak teraz będzie z następną ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wygląda na to , że często tak jest . Najpierw wszystko cacy a im dalej w las tym gorzej . Zobaczymy jak teraz będzie z następną ekipą no to Was pocieszę mam skopaną izolację poziomą i pionową fundamentów i żyje no to kto mnie przelicytuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wygląda na to , że często tak jest . Najpierw wszystko cacy a im dalej w las tym gorzej . Zobaczymy jak teraz będzie z następną ekipą no to Was pocieszę mam skopaną izolację poziomą i pionową fundamentów i żyje no to kto mnie przelicytuje ? ja nie miałam fundamentów wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.07.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzień dobry , na chwilke jestem. Malka , to ty altane masz ? Bo do niej nie trzeba fundamenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 kiedys był funbament kamienny, ale sie gruzowisko zrobiło i trza było nowe wylewać . Cześć Fenixu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.07.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no to Was pocieszę mam skopaną izolację poziomą i pionową fundamentów i żyje no to kto mnie przelicytuje ? Noo tak , ale wy tam nie macie "ruchów górotworu" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.07.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 kiedys był funbament kamienny, ale sie gruzowisko zrobiło i trza było nowe wylewać . Cześć Fenixu Witam A jak sobie z tym poradziliście ? p.s. właśnie wychodzimy na spacer z maluszkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts