nitubaga 15.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wygląda na to , że często tak jest . Najpierw wszystko cacy a im dalej w las tym gorzej . Zobaczymy jak teraz będzie z następną ekipą no to Was pocieszę mam skopaną izolację poziomą i pionową fundamentów i żyje no to kto mnie przelicytuje ? ja nie miałam fundamentów wcale eeee ja i Ty jesteśmy w identycznej sytuacji... Ty się nie liczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no to Was pocieszę mam skopaną izolację poziomą i pionową fundamentów i żyje no to kto mnie przelicytuje ? Noo tak , ale wy tam nie macie "ruchów górotworu" . no niby nie ale teraz wywalanie ziemi i odkrywka fundamentów mnie czeka... plus nawierty w ścianach co 12 cm... fajnie? pewnie, że fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Fenixu - odkopalim stary fundament metr, po metrze, wybralim to co sie posypało i podlalim betonem. dookoła domu (tak na 1-1,2 m głęboką i 60 cm szeroką )zrobili opaskę zbrojoną jak bunkier zaizolowana oczywiście - teraz trochę żałuję, ze nie 2xpapa ino jakaś membrana, czy inna folia tam poszła. Fart jest taki, ze nie podciąga kapilarnie, bo my się prawie na pustyni pobudowalim . ale jakby co sie niedobrego działo, to nawierty, pompka i ten sam cyrk co u Nitki. Nitka, a Ty mi tu nie mów, że ja się nie licze - Ty to chociaaż masz kogo za dupę brać, a moi sprzedawcy se rączki pewnie umyją, bo my nie pomysleli , by w czasie rozbiórki ekspertyzy porobić, a teraz nie wiem czy ktoś się podejmie na podstawie li ino zdjęć i zeznań swadków. dalim dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.07.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no niby nie ale teraz wywalanie ziemi i odkrywka fundamentów mnie czeka... plus nawierty w ścianach co 12 cm... fajnie? pewnie, że fajnie Czyli znowu http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_5_21.gif i pewnie zabawa w chowanego z developerami , chociaż sądząc po Twoich ostatnich wpisach w dzienniku, chyba już wolą to zakończyć i mieć problem z głowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.07.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dalim dupy Wszyscyśmy kilkakrotnie , pewnie, dali dupy na swojej budowie i pewnie słono - teraz czy w przyszłości - za to zapłacimy . Ponieważ nie każdy ma czas i chęci by się doktoryzować z budowlanki . Wychodzi się z założenia że fachowiec powinien dobrze wykonać swoją robotę . Ale tak to może kiedyś bywało , przed wojną , ale którą , prusko-francuską czy rusko-japońską ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no niby nie ale teraz wywalanie ziemi i odkrywka fundamentów mnie czeka... plus nawierty w ścianach co 12 cm... fajnie? pewnie, że fajnie Czyli znowu http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_5_21.gif i pewnie zabawa w chowanego z developerami , chociaż sądząc po Twoich ostatnich wpisach w dzienniku, chyba już wolą to zakończyć i mieć problem z głowy . ot i tu się mylisz.... moi developerzy robią co muszą... i liczą na to, że reszta im się upiecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Fenixu - odkopalim stary fundament metr, po metrze, wybralim to co sie posypało i podlalim betonem. dookoła domu (tak na 1-1,2 m głęboką i 60 cm szeroką )zrobili opaskę zbrojoną jak bunkier zaizolowana oczywiście - teraz trochę żałuję, ze nie 2xpapa ino jakaś membrana, czy inna folia tam poszła. Fart jest taki, ze nie podciąga kapilarnie, bo my się prawie na pustyni pobudowalim . ale jakby co sie niedobrego działo, to nawierty, pompka i ten sam cyrk co u Nitki. Nitka, a Ty mi tu nie mów, że ja się nie licze - Ty to chociaaż masz kogo za dupę brać, a moi sprzedawcy se rączki pewnie umyją, bo my nie pomysleli , by w czasie rozbiórki ekspertyzy porobić, a teraz nie wiem czy ktoś się podejmie na podstawie li ino zdjęć i zeznań swadków. dalim dupy nooo to Ty jestem PO tym co ja mam PRZED.... ciut się tego obawiam, ale ani myślę robić to z własnej kasy... zwłaszcza, że to kupa kasy a skoro już o mamonie mowa.. możesz mi (pewnie na piva ) napisać ile Was to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.07.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ot i tu się mylisz.... moi developerzy robią co muszą... i liczą na to, że reszta im się upiecze No i dlaczego Ty ich o wszystko co najgorsze podejrzewasz. p.s. u mnie gradzik wielkości orzechów włoskich leci a u was też takie atrakcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ot i tu się mylisz.... moi developerzy robią co muszą... i liczą na to, że reszta im się upiecze No i dlaczego Ty ich o wszystko co najgorsze podejrzewasz. p.s. u mnie gradzik wielkości orzechów włoskich leci a u was też takie atrakcje ? hm.... dlaczego ja ich o najgorsze podejrzewam..... zaraz niech pomysle.... aaaa mam ... może dlatego, że w moim domu bez usterek są tylko kaloryfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 18.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Mogę Ci podać jak chcesz namiar na fachowca od elektryki,wody,hydrauliki,ogrzewania .Bardzo fajny facet,polecony przez znajomych.Jest z Bytomia chyba ale robi ciągle na budowach w naszych okolicach,także zawsze może podjechać i sprawdzisz se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 wieczorkowe bry jesuuuuuuu, jakem malka takem wypoczęłam a od jutra, znów gonitwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.07.2009 03:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Poranne Dooobry Wcale nie czuję się taki wypoczęty , ale do pracy trzeba iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a co tam trzeba, co tam trzeba - przyzwyczaiłeś się i tak z rozpędu idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.07.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No ale to zależy czy człowiek z przyjemnością czy z obrzydzeniem idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.07.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Fenix999 dostałeś te namiary odemnie na tego elektryka???bo coś mi poczta szwankuje i nie wiem czy doszło .Hmm wcześnie mi się spomniało nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 cześć Feniks racz do nas przemówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Fenix999 dostałeś te namiary odemnie na tego elektryka???bo coś mi poczta szwankuje i nie wiem czy doszło .Hmm wcześnie mi się spomniało nie Dostałem , dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 cześć Feniks racz do nas przemówić Jestem dzisiaj tylko w przelocie . Zaraz jedziemy do NFz-u wyrabiać "dyskietke" dla małego . Potem jade z małą do kina na Epokę III , potem spotkanie z pewnym panem na budofie ... Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 cześć Feniks racz do nas przemówić Jestem dzisiaj tylko w przelocie . Zaraz jedziemy do NFz-u wyrabiać "dyskietke" dla małego . Potem jade z małą do kina na Epokę III , potem spotkanie z pewnym panem na budofie ... Dzień dobry wszystkim Epoka III jest kapitalna... byliśmy z Bakami w niedziele... świetnie się bawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No rzeczywiście , niezłe to było . A już myślałem że im się pomysły skończyły . p.s. teraz lecimy do pana żeby nam projekt kanalizy przeprojektował na obecne warunki panujące na ulicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts