Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przypisy do Historii Szałasu ...

Fenix999

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Ale sam Andrzej będzie u mnie ewentualnie robił elektrykę no i może co . Wod-kan to ja już mam. 8)

u mnie ino c o, narazie podłogówka...potem jak sie dogadamy - kotłownia i grzejniki na górze.

elektrykę i wod kan juz mam :D

Jednak nie połknełaś przynety. Myślałem że wiesz że Duchaty krucjate wręcz prowadzi przeciwko tej desce . :wink:

ależ ja o tym wiem...to Duchu mnie uświadomił, ze to koło deski nawet nie leżało, pojechałam więc do jakiegoś sklepu podłogowego i toto obmacałam, elektryzuje jak panel, choć wygląda jak deska.

Ja sie nie znam, ale paneli pasjami nie znoszę :evil:

dlatego gres, troche drewna i korek -taki mam plan na podłogi.....choc do sypialni slubny chce wełniana włochatą dywanówkę (taka jak mamy w mieszkaniu) i chyba ulegnę, bo tez ja bardzo lubię :D

No to ja się będę wyłamywał. Mieszkam już paręnaście lat na podłogach z paneli i jakoś nie dostrzegam większości przypisywanych im wad . Z drugiej strony nie jestem ich bezkrytycznym entuzjastą . Po prostu rachunek ekonomiczny jest nieubłagany .

Generalnie na parterze będę miał tylko w salonie panele ( no tu by się jeszcze można zastanowić nad alternatywą ) a na piętrze same panele . :roll:

a sprzątasz w domu ?

bo mnie do kurwicy elektroststyka paneli doprowadza, szczęście nie mam ich u siebie, ale u rodziców... koszmar.

A nie myslałeś o korku ? ja u młodego innej alternatywy nie biorę pod uwagę.

Wygłusza świetnie, bo stukot paneli jest koszmarny, a jeśli jeszcze dzieciak bawi sie klockami, albo samochodami - to ja wymiekam :roll:

Tyle,że korek przy podłogówce odpada - izolator świetny, więc u mnie tylko góra wchodzi w gre.

Ja to z tych kawalerów byłem co to ich trzeba ( podobno ) gwałcic żeby zdobyć . :wink:

Co do sprzątania . To co Wy kobiety w ogóle o sprzątaniu wiecie . 8)

Tak więc sprzątan oczywiście . W ramach podziału obowiązków ja to małza tamto .

Co do głośności paneli . To ją już nie wiem co mam myśleć . Wszędzie tylko słyszę że strasznie a u mnie w granicach normy nic specjalnego . Druga rzecz to nie wiem z czego te stropy robione skoro w ogóle słyszycie chodzenie na piętrze . U mnie nawet skakanie jest mało slyszalne wręcz wcale . W dodatku nie mam jakiś super materiałów za duuuza kasę .

Dlatego z przymrużeniem oka patrzę na te wszystkie argumenty przeciwko panelom.

Howgh

Ale musiałas grzebać . :p

W sumie nie na się z czego cieszyć bo to rzadka grupa i może być problem w razie konieczności :(

nie grzebała w powiadomieniach mi temat przyszedł :D

i jakby nie daj bosze coś....to ja jestem :D

Nigdy nie korzystałam z dnia wolnego na te okoliczność i raczej autobusy u mnie wchodzą w grę, bo punkt w szpitalu jakimś bladym switem czynny, gdy albo moje młode spi, albo jesteśmy w drodze do przedszkola :roll:

A potem jęczą,że nie ma krwi....a co pijawkami mam ja wyciągać, czu upuszczać do słoika po ogórkach z podciętych nadgarstków :roll:

w ogóle to dzień dobry :D