Fenix999 18.08.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień dobry Ale sam Andrzej będzie u mnie ewentualnie robił elektrykę no i może co . Wod-kan to ja już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień dobry Ale sam Andrzej będzie u mnie ewentualnie robił elektrykę no i może co . Wod-kan to ja już mam. u mnie ino c o, narazie podłogówka...potem jak sie dogadamy - kotłownia i grzejniki na górze. elektrykę i wod kan juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.08.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A propos co będziesz dawać na podłogowke? Wszędzie kachle czy też może gdzieś panele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 gres chcę , i drewno , marzy mi sie orzech, ale cena 4 stówy mnie odstrasza nieco albo Mutenia, ale tego na żywca nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.08.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hmm drewno powiadasz ? To może deskę barlinecką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 w ostateczności (powtarzam w ostateczności) może bym przełkneła, ale cena tego plastiku jest jak cena średniej klasy drewna, więc chyba się nie kalkuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jednak nie połknełaś przynety. Myślałem że wiesz że Duchaty krucjate wręcz prowadzi przeciwko tej desce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jednak nie połknełaś przynety. Myślałem że wiesz że Duchaty krucjate wręcz prowadzi przeciwko tej desce . ależ ja o tym wiem...to Duchu mnie uświadomił, ze to koło deski nawet nie leżało, pojechałam więc do jakiegoś sklepu podłogowego i toto obmacałam, elektryzuje jak panel, choć wygląda jak deska. Ja sie nie znam, ale paneli pasjami nie znoszę dlatego gres, troche drewna i korek -taki mam plan na podłogi.....choc do sypialni slubny chce wełniana włochatą dywanówkę (taka jak mamy w mieszkaniu) i chyba ulegnę, bo tez ja bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No to ja się będę wyłamywał. Mieszkam już paręnaście lat na podłogach z paneli i jakoś nie dostrzegam większości przypisywanych im wad . Z drugiej strony nie jestem ich bezkrytycznym entuzjastą . Po prostu rachunek ekonomiczny jest nieubłagany . Generalnie na parterze będę miał tylko w salonie panele ( no tu by się jeszcze można zastanowić nad alternatywą ) a na piętrze same panele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a sprzątasz w domu ? bo mnie do kurwicy elektroststyka paneli doprowadza, szczęście nie mam ich u siebie, ale u rodziców... koszmar. A nie myslałeś o korku ? ja u młodego innej alternatywy nie biorę pod uwagę. Wygłusza świetnie, bo stukot paneli jest koszmarny, a jeśli jeszcze dzieciak bawi sie klockami, albo samochodami - to ja wymiekam Tyle,że korek przy podłogówce odpada - izolator świetny, więc u mnie tylko góra wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja to z tych kawalerów byłem co to ich trzeba ( podobno ) gwałcic żeby zdobyć . Co do sprzątania . To co Wy kobiety w ogóle o sprzątaniu wiecie . Tak więc sprzątan oczywiście . W ramach podziału obowiązków ja to małza tamto . Co do głośności paneli . To ją już nie wiem co mam myśleć . Wszędzie tylko słyszę że strasznie a u mnie w granicach normy nic specjalnego . Druga rzecz to nie wiem z czego te stropy robione skoro w ogóle słyszycie chodzenie na piętrze . U mnie nawet skakanie jest mało slyszalne wręcz wcale . W dodatku nie mam jakiś super materiałów za duuuza kasę . Dlatego z przymrużeniem oka patrzę na te wszystkie argumenty przeciwko panelom. Howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 u rodziców strop zelbetowy-wielka płyta U mnie w domu drewno - więc sam rozumiesz A o brak paneli w domu, bede walczyć jak o niepodległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No dobra to niech będzie ta deska barlinecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A wiesz, że my mamy taką samą grupę krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale musiałas grzebać . W sumie nie na się z czego cieszyć bo to rzadka grupa i może być problem w razie konieczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale musiałas grzebać . W sumie nie na się z czego cieszyć bo to rzadka grupa i może być problem w razie konieczności nie grzebała w powiadomieniach mi temat przyszedł i jakby nie daj bosze coś....to ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.08.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzien dybry Jak by co , ja też jestem do usług . Swego czasu trochę tam tego oddałem. Ale praca na zmiany sprzyja oddawaniu a na rano to trzeba urlop brać lub za autobusem po mieście latać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nigdy nie korzystałam z dnia wolnego na te okoliczność i raczej autobusy u mnie wchodzą w grę, bo punkt w szpitalu jakimś bladym switem czynny, gdy albo moje młode spi, albo jesteśmy w drodze do przedszkola A potem jęczą,że nie ma krwi....a co pijawkami mam ja wyciągać, czu upuszczać do słoika po ogórkach z podciętych nadgarstków w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A wiesz, że my mamy taką samą grupę krwi nie mamy...ja niedowidzę chyba ja jestem + no i się nagadałam do bólu, atu taka wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.08.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No to mamy konflikt ... serologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts